- 29%

Fantomele trecutului (vol. 56)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic suspense

 

POATE PĂSTRA TĂCEREA DACĂ ACESTA E PREȚUL PENTRU A-ȘI PĂSTRA VIAȚA?

Kerra Bailey, o jurnalistă de televiziune în ascensiune, urmărește un subiect care îi va propulsa cu siguranță cariera: un interviu cu legendarul maior Trapper, devenit un adevărat erou național după curajul dovedit în salvarea victimelor rezultate în urma unui atentat cu bombă. Problema este că, brusc, maiorul a dispărut din atenția publicului, refuzând orice contact cu presa. Însă Kerra este dispusă să facă uz de toate mijloacele necesare pentru a ajunge la maior – chiar și să îl convingă pe fiul înstrăinat al acestuia, fostul agent ATF John Trapper, să îi facă intrarea.

Încă furios pe tatăl lui, John nu vrea să mai aibă nici o legătură cu acesta, prin urmare îi alungă pe toți cei care ar dori să-i aducă din nou în lumina reflectoarelor. Însă perseverența și încăpățânarea Kerrei, alături de insinuările ei că povestea din trecut are și o latură necunoscută, îi stârnesc interesul fără să vrea. Iar când interviul Kerrei cu maiorul ia o turnură tragică, John își dă seama că au dezgropat fără voie un secret mortal.

Kerra este conștientă că John poate fi nu doar fermecător, ci și periculos, însă nu are cum să se opună atracției pe care o simte pentru el. În plus, amândoi trebuie să își unească forțele dacă vor ca să scoată la iveală ițele unei conspirații cu implicații profunde – și să rămână în viață.

 

„Un thriller excepțional în toate sensurile cuvântului, o abordare profundă a prețului eroismului și a înseși naturii adevărului.Providence Journal

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 28 mar. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sandra Brown
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 348
ISBN : 978-630-319-515-5