- 29%

Inselatoria (vol. 15)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

DOUĂ IDENTITĂȚI SCHIMBATE ȘI O IUBIRE CA ÎN POVEȘTI

Madeline de Lacy, ducesa de Magnus, se mândrește cu faptul că este una dintre cele mai chibzuite tinere din Anglia, motiv pentru care nu-i vine să creadă că nobilul ei tată și-a pierdut întreaga avere – și pe ea însăși! – la un joc de cărți, în favoarea unui străin.

Hotărâtă să salveze situația materială a familiei sale, schimbă locul cu verișoara și însoțitoarea ei, trimițând-o pe sfioasa Eleanor să-l înfrunte pe bărbatul care câștigase la cărți mâna lui Madeline. Astfel, Madeline este liberă să intre în casa unui jucător înrăit și să pretindă că este timidă, umilă… și că se pricepe la călcatul hainelor. Evident că nu are nici unul dintre aceste atribute; este doar decisă să îl împiedice pe cartoforul ei tată să piardă și ultimul lucru de preț din averea familiei. Și, chiar atunci când se gândește că lucrurile nu se pot înrăutăți mai tare de atât, îl întâlnește pe Gabriel Ansell, conte de Campion.

Cu patru ani în urmă, Madeline a fost logodită cu Gabriel și-i adorase săruturile arogante. Acum, faptul că este forțată să se mărite cu un bărbat pe care nu-l cunoaște pălește în fața torturii de a da din nou ochii cu Gabriel, bărbatul care a trădat-o… și singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată.

 

„Primul volum al seriei Identități schimbate este amuzant, incitant, plin de dialoguri istețe – pe scurt, o lectură care nu trebuie ratată de iubitorii genului.Booklist

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 iun. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Christina Dodd
Traducator(i) : Manuela Bulat
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-9932-9