- 29%

Vraja unui sarut (vol. 42)

Nota ta:
93 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

UN PARIU NEOBIȘNUIT ARE ÎN FINAL O MIZĂ NEAȘTEPTATĂ

Eleanor de Lacy nu putea să fi judecat prea limpede când a acceptat să facă schimb de identitate cu verişoara ei. Nu are nici o şansă să-l convingă vreodată pe Remington Knight că această căsătorie este total nepotrivită, căci bărbatul pare extrem de hotărât să meargă până la capăt. Ba, mai rău, Eleanor îl consideră pe Remington răvăşitor de atrăgător și se trezește, fără voia ei, fermecată de încercările lui de a o seduce. Însă, dacă va afla de înşelătoria lui Eleanor, acest bărbat lipsit de scrupule poate să-i pună serios în pericol reputaţia... şi inima, deopotrivă.

Remington se aştepta ca mireasa lui să fie o aristocrată trufaşă şi încăpăţânată, care să-i asigure intrarea cuvenită în lumea bună. Însă această „ducesă“ a lui vine ca o adevărată surpriză – e modestă, cu suflet bun, fermecător de timidă şi o adevărată încântare pentru privirea lui. Pe scurt, este exact genul de mireasă de care s-ar putea îndrăgosti nebuneşte şi pentru care şi-ar putea pierde capul... dacă nu ar fi atât de hotărât să-şi ducă la bun sfârşit planurile de răzbunare ţesute cu grijă de foarte mulţi ani.

 

„Presărată din plin cu umor, această interpretare senzuală a poveștii Cenușăresei demonstrează farmecul captivant al romanelor pline de pasiune tipice pentru Christina Dodd.“ Publishers Weekly

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 dec. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Christina Dodd
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 264
ISBN : 978-630-319-165-2