- 40%

- 40%

-40%

Tradare la Bella Terra

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
96% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 10.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
SERIA „BELLA TERRA“ La 19 ani, Noah Di Luca era băiatul de aur din Bella Terra – chipeș, încrezător și neatins de umbrele care îi chinuiseră pe frații lui… sau cel puțin așa credea toată lumea. Ambițioasă și frumoasă, Penelope Alonso s-a străduit prin inteligență și muncă să scape de o viață deloc...

SERIA „BELLA TERRA“

La 19 ani, Noah Di Luca era băiatul de aur din Bella Terra – chipeș, încrezător și neatins de umbrele care îi chinuiseră pe frații lui… sau cel puțin așa credea toată lumea. Ambițioasă și frumoasă, Penelope Alonso s-a străduit prin inteligență și muncă să scape de o viață deloc ușoară. În timpul unei veri fierbinți, Noah și Penelope împărtășesc prima dragoste… până când secretele trecutului amenință să iasă la iveală și Noah o părăsește fără nici un cuvânt.

Nouă ani mai târziu, Penelope se întoarce în Bella Terra ca să îl înfrunte pe tatăl a cărui identitate, în sfârșit, a aflat-o. Dar nu și-a închipuit că îl va revedea pe Noah sau că o singură privire va fi de ajuns să reaprindă pasiunea adâncă și tulburătoare dintre ei. Însă când pericolele se adună în jurul lor, Penelope nu are decât o opțiune: ca să supraviețuiască, trebuie să aibă din nou încredere în bărbatul care a trădat-o.

În vreme ce teroarea se răspândește în Bella Terra, dragostea se poate dovedi, pentru amândoi, cea mai periculoasă alegere dintre toate.

 

„Intriga plină de suspans, personajele realiste și un talent desăvârșit de povestitor dovedesc de ce romanele Christinei Dodd își merită mereu locul pe lista de bestselleruri.“ Publishers Weekly

 

CHRISTINA DODD este una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane din SUA, cu romane traduse în 25 de limbi și vândute în peste 15 milioane de exemplare. A câștigat prestigioasele premii Golden Heart și RITA și a fost desemnată „Autorul anului“ de Library Journal și Booklist.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Dec 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
368
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6501-0
Traducator(i):
attribute_icon
Mădălina Moțatu
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  11 dec. 2020
Autor(i)  :  Christina Dodd
Numar pagini  :  368
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978-606-33-6501-0
Traducator(i)  :  Mădălina Moțatu

Din aceeasi categorie

Vezi toate