- 30%

- 30%

Razbunare la Bella Terra

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
SERIA ÔÇ×BELLA TERRAÔÇť Nemilosul Eli Di Luca ├«╚Öi ascunde suferin╚Ťele din trecut ├«n spatele unei atitudini ferme ╚Öi al unui autocontrol irepro╚Öabil. Nimeni nu b─ânuie╚Öte chinurile ├«ndurate sau motivele pentru care a jurat c─â nu se va c─âs─âtori niciodat─â. Numai ╚Öantajul ├«l poate face s─â se r─âzg├óndeasc─âÔÇŽ Prima carte...

SERIA ÔÇ×BELLA TERRAÔÇť

Nemilosul Eli Di Luca ├«╚Öi ascunde suferin╚Ťele din trecut ├«n spatele unei atitudini ferme ╚Öi al unui autocontrol irepro╚Öabil. Nimeni nu b─ânuie╚Öte chinurile ├«ndurate sau motivele pentru care a jurat c─â nu se va c─âs─âtori niciodat─â. Numai ╚Öantajul ├«l poate face s─â se r─âzg├óndeasc─âÔÇŽ

Prima carte a frumoasei Chlo├ź Robinson s-a bucurat rapid de succes. Acum vrea s─â scrie al doilea s─âu roman, a╚Öa c─â accept─â s─â se retrag─â la c─âsu╚Ťa de oaspe╚Ťi a lui Eli Di Luca, izolat─â ├«ntr-o vie dintr-o zon─â pitoreasc─â. Dar, cu farmecul lui magnetic ╚Öi cu pove╚Ötile fascinante despre trecutul violent din Bella Terra, Eli se dovede╚Öte a reprezenta o distragere irezistibil─â, iar Chlo├ź se treze╚Öte ├«ndr─âgostit─â surprinz─âtor de rapid de acest b─ârbat despre care nu ╚Ötie mai nimic. ├Än scurt timp, ea afl─â c─â Eli i-a ascuns un secret distrug─âtor, iar adev─ârul va face mai mult dec├ót s─â-i fr├óng─â inima ÔÇô ├«i va pune pe am├óndoi ├«ntr-un pericol de moarte.

Acum singura ╚Öans─â de supravie╚Ťuire pentru Chlo├ź este s─â se ├«ncread─â ├«n b─ârbatul care a tr─âdat-o ÔÇô ╚Öi acesta poate fi un pre╚Ť pe care inima ei ├«nc─âp─â╚Ť├ónat─â nu este dispus─â s─â ├«l pl─âteasc─â.

 

ÔÇ×Christina Dodd scrie cu o for╚Ť─â remarcabil─â ╚Öi cu o pasiune surprinz─âtoare.ÔÇť New York Times

 

CHRISTINA DODD este una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane din SUA, cu romane traduse ├«n 25 de limbi ╚Öi v├óndute ├«n peste 15 milioane de exemplare. A c├ó╚Ötigat prestigioasele premii Golden Heart ╚Öi RITA ╚Öi a fost desemnat─â ÔÇ×Autorul anuluiÔÇť de Library Journal ╚Öi Booklist.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Oct 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
320
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6374-0
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Brandabur
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  15 oct. 2018
Autor(i)  :  Christina Dodd
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-6374-0
Traducator(i)  :  Irina Brandabur

Din aceeasi categorie

Vezi toate

EBOOKS din aceeasi categorie

Vezi toate