- 30%

- 30%

Razbunare la Bella Terra

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100
Preț standard 19,90 lei Preț special 13,93 lei

Reducere 30%

în stoc

Descriere Razbunare la Bella Terra

SERIA „BELLA TERRA“ Nemilosul Eli Di Luca își ascunde suferințele din trecut în spatele unei atitudini ferme și al unui autocontrol ireproșabil. Nimeni nu bănuiește chinurile îndurate sau motivele pentru care a jurat că nu se va căsători niciodată. Numai șantajul îl poate face să se răzgândească… Prima carte...

Descriere Razbunare la Bella Terra

SERIA „BELLA TERRA“

Nemilosul Eli Di Luca își ascunde suferințele din trecut în spatele unei atitudini ferme și al unui autocontrol ireproșabil. Nimeni nu bănuiește chinurile îndurate sau motivele pentru care a jurat că nu se va căsători niciodată. Numai șantajul îl poate face să se răzgândească…

Prima carte a frumoasei Chloë Robinson s-a bucurat rapid de succes. Acum vrea să scrie al doilea său roman, așa că acceptă să se retragă la căsuța de oaspeți a lui Eli Di Luca, izolată într-o vie dintr-o zonă pitorească. Dar, cu farmecul lui magnetic și cu poveștile fascinante despre trecutul violent din Bella Terra, Eli se dovedește a reprezenta o distragere irezistibilă, iar Chloë se trezește îndrăgostită surprinzător de rapid de acest bărbat despre care nu știe mai nimic. În scurt timp, ea află că Eli i-a ascuns un secret distrugător, iar adevărul va face mai mult decât să-i frângă inima – îi va pune pe amândoi într-un pericol de moarte.

Acum singura șansă de supraviețuire pentru Chloë este să se încreadă în bărbatul care a trădat-o – și acesta poate fi un preț pe care inima ei încăpățânată nu este dispusă să îl plătească.

 

Christina Dodd scrie cu o forță remarcabilă și cu o pasiune surprinzătoare.“ New York Times

 

CHRISTINA DODD este una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane din SUA, cu romane traduse în 25 de limbi și vândute în peste 15 milioane de exemplare. A câștigat prestigioasele premii Golden Heart și RITA și a fost desemnată „Autorul anului“ de Library Journal și Booklist.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
Oct 2018
Tip copertă:
Broșată
Format:
107x177
Nr. pagini:
320
ISBN:
978-606-33-6374-0
Traducător(i):
Irina Brandabur
Colectie
Pretul afisat este orientativ

Estimare livrare: 20.05.2021

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate