- 29%

Identitate (vol. 36)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic suspense

 

CÂT DE DEPARTE POȚI MERGE CA SĂ-ȚI RECÂȘTIGI VIAȚA?

Morgan Albright a crescut fără un cămin, dar în sfârșit și-a găsit locul – un cartier prietenos din Baltimore. Dar, după ce ea și Nina, prietena și colega ei de apartament, organizează prima lor cină – la care participă Luke, un IT-ist fermecător care o agățase într-un bar –, lumea ei construită cu grijă este distrusă. Geamul ușii din spate este spart, banii și bijuteriile lipsesc, mașina ei a dispărut, iar Nina zace moartă pe podea.

În curând, un adevăr îngrozitor iese la iveală: Morgan a fost cea care a lăsat monstrul să intre. „Luke“ este, de fapt, un escroc cu inimă rece, pe nume Gavin, care țintește un anumit tip de femeie, îi fură bunurile și identitatea, apoi își ucide victima. Ceea ce îi spune FBI-ul lui Morgan este de-a dreptul înfiorător. Nina nu era genul lui. Morgan este. Nina se afla, pur și simplu, în locul nepotrivit la momentul nepotrivit. Iar coșmarul lui Morgan abia acum începe.

În curând, nu are de ales decât să fugă la casa mamei sale din Vermont. În timp ce se străduiește să-și construiască o viață nouă, ea îl cunoaște pe Miles Jameson, un bărbat cu rădăcini adânci în oraș. Dar Gavin este încă în libertate și nu a uitat-o pe cea care i-a scăpat.

În tot acest întuneric însă, speranța iubirii aduce o rază de soare.

„Un alt thriller romantic de excepție! Nora Roberts abordează un subiect actual, dintr-o perspectivă originală.“ USA Today

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 9 nov. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Nora Roberts
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-630-319-334-2