- 29%

In gura lupului (vol. 23)

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 07.12.2023

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

UN BĂRBAT ASEMĂNAT CU MIDAS… i ȘI O HOAȚĂ CU INIMĂ DE AUR

Născut în sălbaticul deșert Nevada, Elijah Wolfe și-a folosit mintea ascuțită și pumnii chiar mai iscusiți pentru a rezista vieții printre mineri... Până într-o zi, când a dat, la propriu, de aur. În ciuda averii lui incomensurabile, inima îi este lipsită de sentimente și lumea îi este plină de dușmani.

Rosaline Goode a avut un tată nemilos, care nu i-a lăsat moștenire decât povara rușinii. În loc să își facă griji din cauza bârfelor sau a bărbaților dornici de căsătorie, ea își petrece nopțile evitând înalta societate și admirând stelele. Asta până când este surprinsă, în circumstanțe deloc favorabile, îmbrăcată sumar, în casa renumitului american lipsit de scrupule al cărui nume e pe buzele tuturor.

Să se vadă forțat să accepte o căsătorie de conveniență este cel mai rău lucru pe care Eli și-l poate imagina, dar, dacă de asta este nevoie pentru a obține ce își dorește, o va face. Doar că, acum, toate argumentele pe care le avea împotriva căsătoriei devin tentații. Noua lui soție este mult prea tânără. Prea firavă, delicată și sensibilă pentru un bărbat călit în mine și în arșița deșertului. Dacă el a încheiat un pact cu diavolul, de ce atingerea ei delicată îl duce direct în rai?

 

„Iubirea dintre Elijah și Rosaline mi-a amintit de Frumoasa și Bestia. Plus o pasiune care îți aprinde simțurile, așa cum numai cărțile lui Kerrigan Byrne reușesc să o facă!“ OneBookMore.com

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 10 aug. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Kerrigan Byrne
Traducator(i) : Monica Grecu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 216
ISBN : 978-630-319-158-4