lipsă stoc

- 45%

Strainul seducator

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei

SERIA „FETELE GOODE“

Despre Sir Carlton Morley se știe că are o voință de fier, este mereu concentrat și are un simț teribil al dreptății. Și-a asigurat averea și faima ca detectiv al Scotland Yard, devenit inspector-șef. Când era pușcaș în armată, era recunoscut pentru ochiul deosebit de ager. Dar când era doar un băietan, pe străzile Londrei, era o cu totul altă persoană: frate geamăn, hoț și criminal, până când o tragedie personală i-a schimbat viața. Acum se furișează noaptea căutând dreptate și răzbunare, jurând să nu se lase tentat, căci iubirea este doar o altă slăbiciune pe care nu și-o poate permite.

DAR CE TE FACI CÂND TENTAȚIA ÎȚI CADE, LITERALMENTE, ÎN POALĂ?

Pe Prudence Goode cea cuminte și corectă o așteaptă o viață plicticoasă și monotonă, dar, înainte de a-și accepta soarta, vrea să aibă parte de o noapte de aventură. Ajunsă într-un loc unde fetele cuminți nu au ce căuta, se împiedică la propriu de un bărbat seducător, al cărui trup pare a fi făcut din mușchi, umbre și furie reținută. El este alesul, fără îndoială!

Pasiunea lor scapă de sub control, iar Morley își dă seama, prea târziu, că femeia cea ispititoare este cu adevărat slăbiciunea lui, una pe care dușmanii o pot exploata ca să-i vină de hac.

 

Kerrigan Byrne este una dintre revelațiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezență constantă în topurile New York Times.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 iul. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Kerrigan Byrne
Traducator(i) : Anca Mihăilescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 224
ISBN : 978-606-33-7411-1