- 30%

- 30%

Un scotian adevarat

Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,99┬álei Pre╚Ť special 13,99┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 20.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,99 lei
SERIA ÔÇ×DIAVOLII ├ÄNGENUNCHEA╚ÜI ÔÇť Este mereu primul ╚Öi cel mai bun ÔÇô la orice. Un b─ârbat care ╚Öi-a croit singur drumul prin inteligen╚Ť─â ╚Öi voin╚Ť─â. Un sco╚Ťian puternic ╚Öi impozant, care poate fi fermec─âtor, dar care ur─â╚Öte viciile. Acesta este lordul prim-judec─âtor al Angliei, Cassius Gerard Ramsay. Misiunea lui:...

SERIA ÔÇ×DIAVOLII ├ÄNGENUNCHEA╚ÜI ÔÇť

Este mereu primul ╚Öi cel mai bun ÔÇô la orice. Un b─ârbat care ╚Öi-a croit singur drumul prin inteligen╚Ť─â ╚Öi voin╚Ť─â. Un sco╚Ťian puternic ╚Öi impozant, care poate fi fermec─âtor, dar care ur─â╚Öte viciile. Acesta este lordul prim-judec─âtor al Angliei, Cassius Gerard Ramsay. Misiunea lui: s─â investigheze unul dintre cele mai cunoscute tripouri din Londra, de╚Ťinut de una dintre cele mai interesante ╚Öi mai dezirabile femei pe care le-a cunoscut vreodat─â.

Cecelia Teague era o orfan─â pe care o a╚Ötepta un viitor sumbru ÔÇô p├ón─â c├ónd un binef─âc─âtor secret din trecutul scandalos al mamei ei ├«i ofer─â ╚Öansa salv─ârii. Trimis─â la o ╚Öcoal─â prestigioas─â ╚Öi apoi la universitate, Cecelia crede c─â drumul ei ├«n ├«nalta societate este asigurat. Apoi, dintr-odat─â, se treze╚Öte mo╚Ötenitoarea unei ╚Öcoli pentru tinere domni╚ÖoareÔÇŽ care este totodat─â ╚Öi tripou. Acum este nevoit─â s─â duc─â dou─â vie╚Ťi: una de lady cuviincioas─â, atras─â inexorabil de Lord Ramsay, ╚Öi cealalt─â, de proprietar─â a unui club al viciilor, care ├«ncearc─â s─â-╚Öi fereasc─â afacerea de r─âzbunarea aceluia╚Öi b─ârbat. Ramsay nu are idee c─â este vorba de aceea╚Öi femeieÔÇŽ ╚Öi Cecelia ar dori ca lucrurile s─â r─âm├ón─â a╚Öa. Dar ce se ├«nt├ómpl─â c├ónd pasiunea arz─âtoare ╚Öi secretele mortale ├«i oblig─â s─â dezv─âluie adev─ârul ╚Öi s─â aleag─â un drum ce pare imposibil?

 

Kerrigan Byrne este una dintre revela╚Ťiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezen╚Ť─â constant─â ├«n topurile New York Times.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
320
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7155-4
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Fulger
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  24 feb. 2021
Autor(i)  :  Kerrigan Byrne
Numar pagini  :  320
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7155-4
Traducator(i)  :  Irina Fulger

Din aceeasi categorie

Vezi toate