- 45%

Flirturi periculoase

0% of 100
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei
în stoc

Estimare livrare: 04.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA ÔÇ×FETELE GOODEÔÇť

Mercy Goode se pricepe cu adev─ârat la un singur lucru: s─â dea de necaz pe oriunde s-ar duce. Cum ar fi s─â se trezeasc─â arestat─â la locul unei crime ├«mpreun─â cu Raphael Sauvageau, un contrabandist lipsit de scrupule ╚Öi de o frumuse╚Ťe s─âlbatic─â, cu un trecut dubios ╚Öi un viitor pe m─âsur─â. Diavolul are darul vorbirii ╚Öi nu merit─â nici m─âcar o f─âr├óm─â din ├«ncrederea ei, ├«ns─â ea are dovezi c─â nu el este uciga╚Öul.

În schimb, nu poate să nege că este peste măsură de periculos.

Raphael nu are vreme pentru obsesii. Are un imperiu de condus, o crim─â de r─âzbunat ╚Öi un plan pentru a salva via╚Ťa fratelui s─âu, care const─â mai degrab─â ├«ntr-o misiune sinuciga╚Ö─â. ├Äns─â aceast─â aristocrat─â inteligent─â ╚Öi enervant─â, care insist─â s─â fac─â pe detectivul amator, ├«╚Öi face mereu apari╚Ťia ├«n locuri ├«n care nu are ce c─âuta.

Puterea, prestigiul și averea nu reușesc să umple hăul în care e scufundată inima lui Raphael...

Poate că nu are nevoie decât de o noapte împreună cu ea. Poate că nu are nevoie decât să fie mântuit. Poate că nu are nevoie decât de dragostea lui Mercy.

 

Kerrigan Byrne este una dintre revela╚Ťiile genului historical romance, cele 30 de titluri ale ei fiind o prezen╚Ť─â constant─â ├«n topurile New York Times.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 27 oct. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Kerrigan Byrne
Traducator(i) : Ana Maria Halalai
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 192
ISBN : 978-606-33-8158-4