- 40%

- 40%

Istoria secreta

Autor: Donna Tartt
Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Istoria secreta


Nota ta:
87% of 100
Preț standard 49,90 lei Preț special 29,94 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
29,94 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Încearcă gratuit, renunță oricând
Sub influența charismaticului lor profesor de limbi clasice, un grup de tineri inadaptați, inteligenți și excentrici de la un colegiu de elită din New England descoperă un mod de a gândi și de a trăi cum nu se poate mai diferit de existența banală a contemporanilor lor. Dar când depășesc granițele moralității, viața...

Sub influența charismaticului lor profesor de limbi clasice, un grup de tineri inadaptați, inteligenți și excentrici de la un colegiu de elită din New England descoperă un mod de a gândi și de a trăi cum nu se poate mai diferit de existența banală a contemporanilor lor. Dar când depășesc granițele moralității, viața lor se schimbă profund și pentru totdeauna, și descoperă cât de greu poate fi să trăiești cu adevărat și cât de ușor este să ucizi.

Donna Tartt, câștigătoare a Premiului Pulitzer pentru romanul Sticletele, s-a impus ca o autoare extrem de talentată cu Istoria secretă, un roman remarcabil – convingător și elegant, dramatic și ludic, un adevărat clasic contemporan.

 

Excelent; în loc de obișnuitul mix de sex, droguri și rock-and-roll din colegiu, Donna Tartt a descoperit o inimă a întunericului împietrită și înfiorătoare, demnă de tragedia greacă; un roman alert și plin de tensiune... un thriller care dă de gândit. Newsday

Un roman tulburător, captivant, genial. The Times

 

Alina Purcaru: „Planeta Donna Tartt”

O carte pe zi: „Istoria secretă” de Donna Tartt

 

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apariției:
attribute_icon
Feb 2020
Numar pagini:
attribute_icon
864
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4519-7
Traducator(i):
attribute_icon
Magda Groza

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Despre Donna Tartt

Donna Tartt

Donna Tartt este o scriitoare americană născută în 1963, în Greenwood, Mississippi. A studiat la University of Mississippi și la Bennington College.

În 1992 a publicat romanul Istoria secretă (The Secret History), care a înregistrat un succes fără precedent: primul tiraj s-a epuizat imediat, romanul a rămas pe lista bestsellerurilor timp de treisprezece săptămâni și a fost tradus în peste douăzeci și cinci de limbi.

Detalii produs

Data apariției  :  19 feb. 2020
Autor(i)  :  Donna Tartt
Numar pagini  :  864
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  110x165
colectie  :  Carte Pentru Toti
ISBN  :  978-606-33-4519-7
Traducator(i)  :  Magda Groza