- 30%

- 30%

Istoria secreta

Autor: Donna Tartt
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
80% of 100
Pre╚Ť standard 29,90┬álei Pre╚Ť special 20,93┬álei

Reducere 30%

0,00 lei
în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
20,93 lei
Ebook
Citeste pe
0,00 lei
Primele 15 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)
Sub influen╚Ťa charismaticului lor profesor de limbi clasice, un grup de tineri inadapta╚Ťi, inteligen╚Ťi ╚Öi excentrici de la un colegiu de elit─â din New England descoper─â un mod de a g├óndi ╚Öi de a tr─âi cum nu se poate mai diferit de existen╚Ťa banal─â a contemporanilor lor. Dar c├ónd dep─â╚Öesc grani╚Ťele moralit─â╚Ťii, via╚Ťa...

Sub influen╚Ťa charismaticului lor profesor de limbi clasice, un grup de tineri inadapta╚Ťi, inteligen╚Ťi ╚Öi excentrici de la un colegiu de elit─â din New England descoper─â un mod de a g├óndi ╚Öi de a tr─âi cum nu se poate mai diferit de existen╚Ťa banal─â a contemporanilor lor. Dar c├ónd dep─â╚Öesc grani╚Ťele moralit─â╚Ťii, via╚Ťa lor se schimb─â profund ╚Öi pentru totdeauna, ╚Öi descoper─â c├ót de greu poate fi s─â tr─âie╚Öti cu adev─ârat ╚Öi c├ót de u╚Öor este s─â ucizi.

Donna Tartt, c├ó╚Ötig─âtoare a Premiului Pulitzer pentru romanul Sticletele, s-a impus ca o autoare extrem de talentat─â cu Istoria secret─â, un roman remarcabil ÔÇô conving─âtor ╚Öi elegant, dramatic ╚Öi ludic, un adev─ârat clasic contemporan.

 

Excelent; în loc de obișnuitul mix de sex, droguri și rock-and-roll din colegiu, Donna Tartt a descoperit o inimă a întunericului împietrită și înfiorătoare, demnă de tragedia greacă; un roman alert și plin de tensiune... un thriller care dă de gândit. Newsday

 

Un roman tulbur─âtor, captivant, genial. The Times

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2020
Nr. pagini:
attribute_icon
864
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
110x165
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4519-7
Traducator(i):
attribute_icon
Magda Groza
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  19 feb. 2020
Autor(i)  :  Donna Tartt
Numar pagini  :  864
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  110x165
colectie  :  Carte Pentru Toti
Categorie  :  Literatura Moderna
ISBN  :  978-606-33-4519-7
Traducator(i)  :  Magda Groza

Despre Donna Tartt

Donna Tartt

Donna Tartt este o scriitoare americană născută în 1963, în Greenwood, Mississippi. A studiat la University of Mississippi și la Bennington College.

În 1992 a publicat romanul Istoria secretă (The Secret History), care a înregistrat un succes fără precedent: primul tiraj s-a epuizat imediat, romanul a rămas pe lista bestsellerurilor timp de treisprezece săptămâni și a fost tradus în peste douăzeci și cinci de limbi.

Din aceeasi categorie

Vezi toate