- 29%

Legamantul (vol. 48)

Nota ta:
53 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

ÎNCEPUTUL UNEI FASCINANTE TRILOGII DESPRE IUBIRI PIERDUTE ȘI REGĂSITE

Designerul grafic Sonya MacTavish este șocată să afle că răposatul ei tată a avut un frate geamăn despre care nu a știut nimeni – și că recent descoperitul ei unchi, Collin Poole, i-a lăsat moștenire aproape toată averea lui, inclusiv o casă impunătoare în stil victorian, în Maine, cu condiția ca Sonya să meargă să locuiască acolo pentru cel puțin trei ani. Cum tocmai a ieșit dintr-o relație și nu are angajamente care să o rețină, ea pornește în căutarea adevărului, dornică să descopere motivul pentru care cei doi frați au fost despărțiți la naștere – și de ce a fost nevoie de un site de creare a arborelui genealogic pentru ca acest adevăr să iasă la lumină.

Trey, tânărul avocat care o întâmpină pe Sonya la noua ei moșie, îi observă neliniștea și admite că locul este bântuit... dar numai puțin. Nu încape însă îndoială că Sonya vede obiecte mișcându-se de la sine și aude muzică din senin. Ea descoperă un tablou realizat de tatăl ei, atârnat, în mod cu totul inexplicabil, în biroul unchiului ei decedat, și un portret al unei femei pe nume Astrid, pe care avocatul o numește „cea dintâi mireasă pierdută“.

Curând, devine clar faptul că Sonya a moștenit mult mai mult decât o casă. A moștenit un blestem vechi de secole și un adevărat puzzle ce trebuie rezolvat dacă vrea să aibă șansa de a rupe acel blestem...

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 1 feb. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Nora Roberts
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 384
ISBN : 978-630-319-518-6