lips─â stoc

- 45%

Nume de cod: Trandafirul

Nota ta:
88 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 27,45┬álei
lips─â stoc

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 27,45┬álei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate
Audiobook
Ascult─â pe
0,00 lei
Primele 7 zile, apoi 48 RON / luna (abonament Voxa nelimitat)

1940. ├Än timp ce Anglia se preg─âte╚Öte s─â lupte ├«mpotriva nazi╚Ötilor, trei femei foarte diferite r─âspund unui apel de a se prezenta la misterioasa proprietate rural─â Bletchley Park, unde cele mai bune min╚Ťi din Marea Britanie se antreneaz─â pentru a sparge codurile militare germane. Osla are tot ce ├«╚Öi dore╚Öte - frumuse╚Ťe, bog─â╚Ťie ╚Öi pe prin╚Ťul Philip al Greciei care ├«i trimite trandafiri - dar ea arde de ner─âbdare s─â ├«╚Öi foloseasc─â germana fluent─â ca traduc─âtoare a codurilor inamice. Impulsiva Mab, crescut─â ├«ntr-un cartier s─ârac din estul Londrei, lucreaz─â la legendarele ma╚Öini de descifrare a codurilor, dar aspir─â la o c─âs─âtorie avantajoas─â. Am├óndou─â v─âd rapid poten╚Ťialul lui Beth, o fat─â b─âtr├ón─â din sat, a c─ârei timiditate ascunde o abilitate str─âlucit─â de a rezolva enigme, ╚Öi ├«n cur├ónd Beth devine una dintre pu╚Ťinele femei criptanali╚Öti de la Bletchely Park. Dar r─âzboiul, pierderile ╚Öi tensiunea provocat─â de via╚Ťa plin─â de secrete le vor desp─âr╚Ťi.

1947. Marea Britanie postbelic─â este cuprins─â de febra nun╚Ťii regale a prin╚Ťesei Elisabeta ╚Öi a prin╚Ťului Philip, iar cele trei prietene devenite adversare sunt reunite de o misterioas─â scrisoare criptat─â. Un tr─âd─âtor neidentificat a ap─ârut din umbrele trecutului lor de la Bletchley Park, iar acum Osla, Mab ╚Öi Beth trebuie s─â re├«nvie vechea lor alian╚Ť─â ╚Öi s─â sparg─â ├«mpreun─â un ultim cod. Dar fiecare petal─â pe care o ├«ndep─ârteaz─â din codul Trandafirul aduce pericolul - ╚Öi pe adev─âratul lor du╚Öman - mai aproape...

 

Nume de cod: Trandafirul are tot ce trebuie ca s─â fie un roman imposibil de ratat, ╚Öi chiar mai mult. ├Än stilul ei caracteristic, Kate Quinn descifreaz─â cu m─âiestrie ╚Öi verv─â lumea secret─â a remarcabililor sp─ârg─âtori de coduri de la Bletchley Park. O poveste de neuitat despre r─âzboi, cu siguran╚Ť─â, dar ╚Öi o poveste despre prietenie, t─ârie de caracter ╚Öi iertare. Absolut minunat─â. Susan Meissner, autoarea romanului Flori aurii de toamn─â

 

Citește AICI un fragment din carte!

Bestsellerul s─âpt─âm├ónii pe Litera.ro: ÔÇ×Nume de cod: TrandafirulÔÇŁ de Kate Quinn

O carte pe zi: ÔÇ×Nume de cod: TrandafirulÔÇŁ de Kate Quinn

 

Despre Kate Quinn

Kate Quinn

Kate Quinn

Kate Quinn s-a n─âscut ├«n sudul Californiei ╚Öi a urmat cursurile Boston University, de unde a ob╚Ťinut diploma de licen╚Ť─â ╚Öi diploma de master ├«n canto clasic.

Pasionat─â de istorie, ea a scris patru romane din seria ÔÇ×Empress of RomeÔÇť ╚Öi dou─â c─âr╚Ťi a c─âror ac╚Ťiune se petrece ├«n perioada Rena╚Öterii, ├«n Italia, descriind ├«nceputurile familiei Borgia.

Au urmat romanele Re╚Ťeaua Alice (The Alice Network, 2017) ╚Öi The Huntress (2019), cu ac╚Ťiunea plasat─â ├«n secolul XX.

├Än prezent, tr─âie╚Öte ├«n San Diego, ├«mpreun─â cu so╚Ťul ei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 28 oct. 2021
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Kate Quinn
Traducator(i) : Gabriela Ghircoiaș
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 512
ISBN : 978-606-33-8082-2