Tot ce ne-am dorit

Nota ta:
88 % of 100
49,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.04.2024

Versiuni disponibile

Nina Browning este căsătorită cu unul dintre membrii marcanți ai elitei din Nashville, iar soțul ei a făcut o avere considerabilă după ce și-a vândut firma de tehnologie. Deși fiul lor adorat fost acceptat la Universitatea Princeton, Nina, originară dintr-o familie din clasa de mijloc, se întreabă dacă nu cumva noua ei viață a îndepărtat-o de la principiile cu care a fost crescută.

Tom Volpe este un tată singur care lucrează în mai multe locuri ca să o poată crește pe fiica lui, Lyla. Calea lui a fost una singuratică, lungă și dificilă, dar acum se poate relaxa, în sfârșit, după ce Lyla obține o bursă la cel mai prestigios liceu privat din Nashville, Academia Windsor. Printre bogați și privilegiați, Lyla nu-și găsește întotdeauna locul – iar tendința tatălui ei de a fi prea protector nu o ajută deloc – dar, în cele mai multe privințe, ea e o adolescentă tipică, fericită și împlinită.

O fotografie făcută la beție, în timpul unei petreceri, schimbă totul. Imaginea se propagă online cu viteza vântului, comunitatea de la Windsor este împărțită și atmosfera mustește de controverse și acuzații. În mijlocul minciunilor și al scandalului, Tom, Nina și Lyla sunt forțați de împrejurări să se descurce împreună – punând la îndoială relațiile lor cele mai strânse, întrebându-se cine sunt, de fapt, și căutând în ei curajul de a-și trăi viețile la adevăratul lor potențial. 

 

O călătorie fascinantă, care te pune pe gânduri.“ — Jodi Picoult

 

„Un portret oportun și captivant al dimensiunilor complexe ale vieții moderne. Printre cele mai bune scrieri ale lui Emily Giffin.“ Kristin Hannah

Despre Emily Giffin

Emily Giffin

Emily Giffin

Născută la Chicago, Emily Giffin a absolvit cu onoruri Universitatea Wake Forest și Facultatea de Drept a Universității din Virginia.

S-a mutat apoi în Manhattan și a fost avocată la o mare firmă de avocatură timp de mai mulți ani, ca să-și poată plăti împrumuturile școlare.

În tot acest timp a scris un roman, visând să devină scriitoare. Deși primul manuscris i-a fost respins de edituri, Giffin s-a mutat la Londra și și-a urmat visurile.

Acolo a început să scrie Ceva de împrumut (2004), povestea unei tinere care, atunci când împlinește 30 de ani, își asumă riscul de a-și urma dorințele sufletului. Numit „un debut de o onestitate care îți frânge inima“ și o carte „cu dialoguri care ajung la țintă, având complexitatea vieții adevărate și căldură reală“, a devenit o surpriză de senzație, iar Giffin a jurat că n-o să mai practice niciodată avocatura.

Toate cele opt romane pe care le-a scris ulterior au avut ca personaje principale oameni cu bune și cu rele, cu personalități complexe, care au rezonat atât cu criticii, cât și cu cititorii.

Cărțile ei au fost traduse în 31 de limbi, având vânzări de peste 11 milioane de exemplare în toată lumea.

Giffin locuiește acum în Atlanta, împreună cu soțul ei și cei trei copii.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 21 nov. 2019
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Emily Giffin
Traducator(i) : Andreea Florescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-4569-2