- 30%

- 30%

Unora le plac scotienii

Autor: Suzanne Enoch
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 31.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
C├ónd o f─âtuc─â nebun─â, ├«mbr─âcat─â b─ârb─âte╚Öte, trage spre el, Munro MacLawry ÔÇô Ursul ÔÇô nu se poate hot─âr├« ce ├«l impresioneaz─â mai mult: modul cum ╚Ťinte╚Öte sau curbele ademenitoare ce se ├«ntrez─âresc pe sub haine. Catriona MacColl a fugit din Londra ├«n Sco╚Ťia cu sora ei vitreg─â pentru a sc─âpa de o c─âs─âtorie...

C├ónd o f─âtuc─â nebun─â, ├«mbr─âcat─â b─ârb─âte╚Öte, trage spre el, Munro MacLawry ÔÇô Ursul ÔÇô nu se poate hot─âr├« ce ├«l impresioneaz─â mai mult: modul cum ╚Ťinte╚Öte sau curbele ademenitoare ce se ├«ntrez─âresc pe sub haine.

Catriona MacColl a fugit din Londra ├«n Sco╚Ťia cu sora ei vitreg─â pentru a sc─âpa de o c─âs─âtorie nedorit─â ╚Öi nu este dornic─â s─â aib─â de-a face cu Munro ÔÇô sau cu orice alt b─ârbat. Dar el nu o poate abandona pe aceast─â pisic─â s─âlbatic─â fascinant─â, cu p─ârul ca o v─âpaie ╚Öi limba ascu╚Ťit─â ÔÇô nu c├ónd descoper─â c├ót de bine se potrive╚Öte ├«n bra╚Ťele lui.

Munro ╚Öi-a c├ó╚Ötigat cu v├órf ╚Öi ├«ndesat renumele: e un sco╚Ťian plin de mu╚Öchi, un munte de om cu un z├ómbet pozna╚Ö ╚Öi un ╚Öir de femei satisf─âcute ├«n urma lui. M├óncarea, p─âturile, lum├ón─ârile ╚Öi multe alte lucruri necesare supravie╚Ťuirii pe timp de iarn─â ├«ntr-o m─ân─âstire abandonat─â pe jum─âtate d─âr├ómat─â reprezint─â un dar nea╚Öteptat din partea lui Munro pentru Catriona ÔÇô, dar ╚Öi o complica╚Ťie la fel de surprinz─âtoare. Clanul MacDonald are planuri pentru ea ÔÇô ╚Öi sigur acestea nu includ ╚Öi ca ea s─â se ├«ndr─âgosteasc─â de un membru al clanului MacLawry. ├Äns─â Munro este primul b─ârbat care o face s─â se simt─â ca o adev─ârat─â femeie ÔÇô ╚Öi poate fi unica ei ╚Öans─â la o via╚Ť─â cum abia dac─â a ├«ndr─âznit s─â viseze vreodat─â.

 

ÔÇ×Un roman ca un carusel al senza╚Ťiilor... romantic, senzual, care v─â va ├«nc├ónta cu siguran╚Ť─â.ÔÇť Publishers Weekly

 

SUZANNE ENOCH a scris până în prezent 40 de romane, care au intrat pe listele de bestselleruri ale The New York Times, USA Today și Publishers Weekly.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Jul 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
336
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7691-7
Traducator(i):
attribute_icon
Irina Stoica
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  19 iul. 2021
Autor(i)  :  Suzanne Enoch
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7691-7
Traducator(i)  :  Irina Stoica

Din aceeasi categorie

Vezi toate