- 45%

Prima iubire

Nota ta:
73 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei

Didi Laing a cunoscut magia primei iubiri alături de Shay Mason, în vreme ce se afla într-o excursie la Veneția. Vreme de șase luni din acel moment, cei doi s-au bucurat de o relație plină de fericire și de înțelegere, iar Shay a început să lucreze la hotelul părinților lui Didi. Un incident rămas neelucidat a schimbat totul, șocând pe toată lumea și culminând cu plecarea intempestivă a lui Shay.

În cei treisprezece ani de când Shay s-a făcut nevăzut, nimeni nu s-a gândit că va veni clipa în care tânărul se va întoarce în micuțul lor oraș. Apoi, din senin, Shay apare în Elliscombe pentru a duce la îndeplinire marea dorință a tatălui său grav bolnav, care nu mai are mult de trăit: aceea de a face din nou locuibilă vechea lor casă, lăsată în paragină, astfel încât bătrânul să poată sta acolo cât mai are de trăit. Reîntoarcerea lui Shay o tulbură pe Didi, cu atât mai mult cu cât el se cazează la hotelul ei, și o face să pună sub semnul îndoielii deciziile legate de propria viață. Prezența lui Shay, acum un bărbat în toată firea, extrem de chipeș și de bogat, și a tatălui lor agită viața locuitorilor micului oraș, căci fiecare își are propriile povești și secrete, mult mai interconectate decât ar părea la prima vedere...

 

JILL MANSELL este una dintre autoarele britanice ale secolului XXI cu cele mai mari vânzări de cărți, cu peste 14 milioane de exemplare. În 2015, a primit premiul pentru realizări literare remarcabile din partea Romantic Novelists Association.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 31 oct. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Jill Mansell
Traducator(i) : Diana Țuțuianu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-9663-2