- 30%

- 30%

Ce-si doreste inima

Autor: Nora Roberts
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
Jordan Hadlock nu are de ce s─â se pl├óng─â: are un job grozav departe de cas─â, a╚Öa cum ╚Öi-a dorit, ╚Öi un iubit, Helmut Eckherdt, un industria╚Ö bogat care inten╚Ťioneaz─â s─â o ia de so╚Ťie, chiar dac─â ea ├«nc─â nu i-a acceptat cererea ├«n c─âs─âtorie. A╚Öadar, ce ╚Öi-ar mai putea dori? Tunetele unei furtuni ╚Öi o b─âtaie...

Jordan Hadlock nu are de ce s─â se pl├óng─â: are un job grozav departe de cas─â, a╚Öa cum ╚Öi-a dorit, ╚Öi un iubit, Helmut Eckherdt, un industria╚Ö bogat care inten╚Ťioneaz─â s─â o ia de so╚Ťie, chiar dac─â ea ├«nc─â nu i-a acceptat cererea ├«n c─âs─âtorie. A╚Öadar, ce ╚Öi-ar mai putea dori? Tunetele unei furtuni ╚Öi o b─âtaie puternic─â ├«n u╚Ö─â ├«i dau r─âspunsul: Reeves Grant caut─â un ad─âpost ├«n miez de noapte pe str─âzile unui ora╚Ö ├«n care s-a r─ât─âcit. Iar Jordan nu doar c─â ├«l ad─âposte╚Öte, ci tr─âie╚Öte o noapte de pasiune ├«n bra╚Ťele unui b─ârbat pe care abia l-a cunoscut. De╚Öi el pleac─â ├«n zori, iar Jordan crede c─â nu ├«l va mai vedea niciodat─â, destinul ├«i face o nou─â surpriz─â ÔÇô Reeves este fotograful angajat de Helmut s─â-i ├«nso╚Ťeasc─â peste tot pentru a le face un album foto. ╚śi de parc─â nu era de ajuns, Helmut o surprinde ╚Öi anun╚Ť─â oficial c─â se vor c─âs─âtori.

Prins─â ├«ntre stabilitatea ╚Öi viitorul pe care i le poate oferi Helmut ╚Öi dragostea ╚Öi pasiunea trezite la via╚Ť─â de Reeves, Jordan trebuie s─â aleag─â. S─â r─âm├ón─â cu un b─ârbat pe care nu ├«l iube╚Öte, dar care o vrea de so╚Ťie sau cu un aventurier de care se ├«ndr─âgoste╚Öte, dar care ├«╚Öi dore╚Öte doar c├óteva nop╚Ťi de pasiune?

 

ÔÇ×O u╚Ö─â ├«nchis─â poate s─â ascund─â nu doar un ad─âpost ├«n calea furtuniiÔÇŽ ci ╚Öi un viitor pentru care merit─â s─â lup╚Ťi.ÔÇť Booklist

 

Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cărţile ei au fost publicate în 33 de ţări, în peste 80 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
May 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
448
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-7298-8
Traducator(i):
attribute_icon
Ileana Popa
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  14 mai 2021
Autor(i)  :  Nora Roberts
Numar pagini  :  448
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-7298-8
Traducator(i)  :  Ileana Popa

Din aceeasi categorie

Vezi toate