- 50%

Nu pot sa nu ma indragostesc

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 05.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei

SERIA „FAMILIA SULLIVAN“

Gabe Sullivan își riscă zilnic viața făcându-și meseria de pompier în San Francisco. Însă, după ce a învățat la modul dureros o lecție despre stabilirea limitelor și despre granițele dintre viața personală și cea profesională, nu are de gând să se mai implice vreodată emoțional cu victima unui incendiu. Sigur nu cu fetița și curajoasa ei mamă pe care le-a salvat din apartamentul lor cuprins de flăcări – și de la care nu își poate lua gândurile.

Megan Harris știe că îi datorează totul neînfricatului pompier care a reușit să le salveze pe ea și pe fetița ei de șapte ani din incendiu. Totul... mai puțin propria inimă. Căci, după ce și-a pierdut soțul, fost militar în aviație, cu cinci ani în urmă, și-a jurat că nu are să își mai permită vreodată să iubească – și să piardă – un bărbat cu o meserie periculoasă.

Însă când Gabe și Megan se reîntâlnesc și flăcările incontrolabile ale dorinței se aprind între ei, cum ar putea el să îi ignore curajul, spiritul, frumusețea? Și cum ar putea ea să nege nu doar legătura lui puternică și sinceră cu fiica ei, ci și felul în care săruturile lui delicioase și senzuale o provoacă să renunțe la toate zidurile de protecție pe care le-a ridicat în jurul inimii ei?

 

BELLA ANDRE este autoarea ale cărei cărți se află în fruntea topurilor de bestselleruri din întreaga lume, iar aparițiile în topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly și Wall Street Journal sunt constante. Până în prezent, vânzările romanelor ei au depășit 7 milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 29 nov. 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Bella Andre
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-8187-4