- 45%

Dorinte primare

Nota ta:
93 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 13,70 lei

SERIA „SECRETE MORTALE“

Rusty McClane nu poate lăsa în urmă trecutul tulburător nici măcar când libertatea îi este pusă în pericol și intră în vizorul unei organizații criminale care îl transformă într-o țintă a poliției. Harper Blake a fost nevoită să renunțe la slujba de polițistă din cauza unei acuzații de hărțuire sexuală, dar continuă să lupte împotriva răului, de data asta ca investigator. Însă de multe ori este atrasă de așa-zișii băieți răi, așa cum este noul ei client, un bărbat misterios și incredibil de sexy.

Poliția crede că Rusty este implicat în dispariția unei minore, iar sarcina lui Harper este să găsească dovezi care să-l disculpe. Dar se pare că acest bărbat trezește în Harper un sentiment carnal primitiv, pe care ea nu-l poate ține prea mult în frâu. Și cu cât se apropie mai mult de el, cu atât îi este mai greu să nu cedeze tentației fizice. Nevoiți să pătrundă în lumea interlopă și să caute dovezi ale traficului sexual cu minore, Rusty și Harper petrec tot mai mult timp împreună. Așa ajung să renunțe la orice inhibiție și să aibă niște experiențe sexuale cum nu credeau că puteau trăi vreodată. Dar Rusty nu este singurul care are secrete și un trecut tulburător, iar Harper riscă să-l piardă pe bărbatul de care se pare că s-a îndrăgostit nebunește.

ELISABETH NAUGHTON a scris peste 30 de romane, trecând cu ușurință prin diverse genuri. Cărțile ei au intrat în topurile New York Times, USA Today și Wall Street Journal, și a câștigat premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste pentru „Cel mai bun roman de suspans romantic“.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 17 oct. 2022
Colectie : Lira
Traducator(i) : Corina Nicolae
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-9525-3