De acum, pentru totdeauna

Autor: Bella Andre
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
40% of 100
19,90 lei

Versiuni disponibile

Carte tiparita
19,90 lei
SERIA ÔÇ×FAMILIA SULLIVANÔÇť P├ón─â la v├órsta de 36 de ani, Marcus Sullivan a fost fratele mai mare responsabil de cei ╚Öapte fra╚Ťi ╚Öi surori, pe care i-a crescut dup─â moartea tat─âlui lor. Dar, c├ónd toate planurile lui de viitor se duc de r├óp─â, iar via╚Ťa perfect─â la care visase se dovede╚Öte a fi doar o minciun─â, Marcus...

SERIA ÔÇ×FAMILIA SULLIVANÔÇť

P├ón─â la v├órsta de 36 de ani, Marcus Sullivan a fost fratele mai mare responsabil de cei ╚Öapte fra╚Ťi ╚Öi surori, pe care i-a crescut dup─â moartea tat─âlui lor. Dar, c├ónd toate planurile lui de viitor se duc de r├óp─â, iar via╚Ťa perfect─â la care visase se dovede╚Öte a fi doar o minciun─â, Marcus are nevoie de o noapte nes─âbuit─â pentru a l─âsa totul ├«n urm─â. ╚śi ce poate fi mai eliberator dec├ót o aventur─â cu o necunoscut─â ├«nt├ólnit─â ├«ntr-un club?

Nicola Harding este o c├ónt─ârea╚Ť─â celebr─â nu numai pentru muzica ei captivant─â ╚Öi senzual─â, ci ╚Öi pentru frumuse╚Ťea ei. ├Äns─â nimeni nu ╚Ötie c─â sub imaginea de bomb─â sexy se afl─â o fat─â singur─â, tr─âdat─â de un b─ârbat care a iubit mai mult faima dec├ót pe ea. De team─â s─â nu fie r─ânit─â din nou, Nicola jur─â s─â nu-╚Öi mai deschid─â inima ├«n fa╚Ťa nici unui b─ârbat ÔÇô nici m─âcar ├«n fa╚Ťa b─ârbatului superb, cu ochi ├«ntuneca╚Ťi ╚Öi plini de dorin╚Ť─â, pe care ├«l ├«nt├ólne╚Öte ├«ntr-un club ╚Öi cu care decide s─â aib─â o aventur─â de-o noapte.

Dar lucrurile nu merg tocmai cum ╚Öi-au propus Marcus ╚Öi Nicola, iar atrac╚Ťia incredibil─â dintre ei na╚Öte o leg─âtur─â mai profund─â dec├ót ╚Öi-au imaginat. ╚śi, de╚Öi cad de acord s─â-╚Öi consume aventura ╚Öi apoi s─â se ├«ntoarc─â fiecare ├«n lumea lui, se pare c─â destinul are alte planuri pentru ei.

 

BELLA ANDRE este autoarea ale c─ârei c─âr╚Ťi se afl─â ├«n fruntea topurilor de bestselleruri din ├«ntreaga lume, iar apari╚Ťiile ├«n topurile din New York Times, USA Today, Publishers Weekly ╚Öi Wall Street Journal sunt constante. P├ón─â ├«n prezent, v├ónz─ârile romanelor ei au dep─â╚Öit 7 milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
272
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
107x177
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-8016-7
Traducator(i):
attribute_icon
Elena Macoviciuc
Pretul afisat este orientativ

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  27 sept. 2021
Autor(i)  :  Bella Andre
Numar pagini  :  272
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  107x177
colectie  :  Lira
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-8016-7
Traducator(i)  :  Elena Macoviciuc

Din aceeasi categorie

Vezi toate