- 75%

Curajul unui nou inceput

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 6,23 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.05.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 6,23 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

SERIA „BUTTERFLY BAYOU“

Viața în Dallas ia o întorsătură tragică pentru Lila Daley, asistentă la Urgențe într-un mare spital, în clipa în care își pierde cea mai bună prietenă și colegă. Simțind nevoia să o ia de la capăt, undeva departe de locul ce îi stârnește amintiri dureroase, ea se retrage în Papillon, Louisiana, genul de orășel în care nu se gândea că ar avea ce să caute. Deși este hotărâtă să se ocupe de singurul dispensar din oraș și să le ofere locuitorilor serviciile medicale de care au nevoie, integrarea în această comunitate ușor excentrică se dovedește mai dificilă decât și-a imaginat.

Ca tată singur, șeriful Armie LaVigne este bine ancorat în rutina sa zilnică. Însă noua asistentă reușește să îi dea toată ordinea – și viața – peste cap. În scurt timp, Armie devine conștient de faptul că superba Lila este femeia potrivită pentru el și își pune în minte să îi câștige inima. Însă când trecutul le amenință relația ce abia se înfiripează, Armie se vede nevoit să hotărască dacă are curajul să aibă suficientă încredere în Lila încât să găsească împreună acea fericire „până la adânci bătrâneți“.

 

„O poveste de dragoste care va atinge negreșit inimile romanticilor.“ Publishers Weekly

 

LEXI BLAKE a început să scrie în 2010, și de atunci cărțile ei au devenit bestselleruri The New York Times și USA Today. Până în prezent, romanele sale au fost vândute în peste 3 milioane de exemplare în întreaga lume.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 28 iun. 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Lexi Blake
Traducator(i) : Cristina Radu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-7548-4