- 55%

Danseaza cu mine

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

Când viața îi aruncă în cale încă o tragedie, Tess Hartsong, o tânără văduvă, își găsește refugiul în Tempest, un mic orășel aflat în munții din Tennessee. Înconjurată de natură, Tess speră să își aline inima rănită și să găsească liniștea de care are nevoie pentru a se vindeca.

Dar în loc de pace și solitudine, întâlnește o pereche ieșită din comun: Ian North, un artist faimos și enigmatic, aflat în căutarea inspirației pierdute, și Bianca, o tânără de o frumusețe aproape nepământeană, cu multe secrete neobișnuite. Alături de ei, Tess este atrasă fără voie într-o altă tragedie neașteptată. Astfel, viața îi este complicată de un bebeluș care are nevoie de ea, de un grup de adolescenți care o provoacă în nenumărate feluri și de localnicii suspicioși în privința străinilor. Iar Ian, acest bărbat dificil, încăpățânat, cu sufletul chinuit, care o face pe Tess să pună la îndoială tot ce știa, se dovedește a fi cea mai mare complicație dintre toate.

În fuga ei spre noua viață care aduce atât de multe schimbări, Tess nu poate să nu se întrebe – s-a pierdut de tot pe sine… sau și-a găsit, într-adevăr, viitorul?

 

„O poveste tulburătoare despre împlinirea ca femeie, despre o inimă greu de îmblânzit și despre puterea mereu vindecătoare a iubirii.“ Library Journal

 

SUSAN ELIZABETH PHILLIPS a scris 24 de romane traduse în 30 de limbi și apărute pe lista de bestselleruri din New York Times, Publisher’s Weekly și USA Today.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 sept. 2021
Colectie : Lira
Traducator(i) : Laura Berteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 400
ISBN : 978-606-33-7815-7