- 55%

Drumul spre iubirea unei lady

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

Viola Cavendish, secretara personală a ducesei de Wessex, este o femeie practică și independentă, care știe să facă față oricărei situații complicate. Chiar și când angajatorii ei pleacă înainte de Crăciun, lăsându-i în grijă casa și pe mai tinerele surori ale ducelui. Însă contele de Winterton reușește să o pună în dificultate sosind neanunțat la castelul Kingstag împreună cu mai tânărul său nepot. Nevoită să se ocupe de oaspeții rămași la castel din cauza viscolului și să supravegheze petrecerea organizată în lipsa stăpânilor casei, Viola știe că ea este singura persoană capabilă să prevină haosul și scandalul. Însă un singur lucru o tulbură peste măsură: privirea contelui de Winterton, care o urmărește fascinat, de parcă ea ar fi cea mai atrăgătoare femeie din aristocrație, nu o simplă secretară.

Un explorator curajos, Lord Winterton nu este împiedicat nici de viscol, nici de nepotul său rebel să ajungă la castelul Kingstag pentru a afla dacă ducele de Wessex deține un atlas care cândva i-a aparținut tatălui său. Însă tânăra Viola reușește să îl farmece cu zâmbetul și cu frumusețea ei, iar curând Wesley își dă seama că drumul spre inima Violei este mai important decât găsirea prețiosului atlas.

 

Caroline Linden este autoarea a 27 de romane traduse în 20 de limbi. Romanele ei au fost distinse cu premii prestigioase, cum ar fi Readers’ Choice Award, Golden Leaf, Daphne du Maurier și RITA.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 24 ian. 2022
Colectie : Lira
Traducator(i) : Irina Fulger
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 240
ISBN : 978-606-33-8302-1