- 40%

Calea spre inima ta

0% of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 14,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 14,94 lei

Un incendiu care aproape că îi distruge casa este doar una dintre problemele care i-au dat viața peste cap lui Parker Sinclair. În urmă cu doi ani, a fost nevoită să renunțe la facultate pentru a se ocupa de frații mai mici după moartea prematură a părinților. Slujba prost plătită abia dacă o ajută să plătească facturile, iar gestionarea proprietății familiei nu-i mai lasă timp pentru viața personală. Pe lângă asta, prognozele anunță o iarnă ploioasă, cu inundații și alunecări de teren care i-ar pune casa într-un pericol și mai mare. Angajat de curând la Departamentul de Lucrări Publice din Los Angeles, Colin Hudson supervizează ridicarea unor construcții care să împiedice alunecările de teren să distrugă proprietatea lui Parker și casele vecinilor ei și își dorește ca proiectul lui să meargă strună. Dar este destul de greu când proprietara terenului vrea să dețină controlul și să rezolve toate problemele singură. Curând însă își dă seama că tocmai temperamentul năvalnic îl atrage la frumoasa Parker Sinclair și încet-încet intră tot mai mult în viața ei, dorindu-și ca ea să aibă încredere în el și să-și deschidă inima.

Însă, în timp ce Colin și Parker muncesc împreună pentru a salva casa și cartierul, sunt pe cale să înfrunte un nou dezastru, care le dă o lecție aspră: uneori este nevoie să renunți la tot ce este vechi și să clădești ceva nou pentru a lua viața de la capăt.

 

Catherine Bybee a debutat în 2009, iar romanele ei au ajuns rapid în topurile Wall Street Journal, New York Times, USA Today și Amazon. Seriile ei au fost traduse în peste 20 de limbi și vândute în mai mult de 6 milioane de exemplare.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 6 dec. 2021
Colectie : Lira
Traducator(i) : Elena Macoviciuc
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 352
ISBN : 978-606-33-8184-3