LiteraBlog Top cărți de dezvoltare personală care te vor ajuta în carieră și în viața personală

Top cărți de dezvoltare personală care te vor ajuta în carieră și în viața personală

Editura Litera publică an de an cărți de dezvoltare personală care se situează în topul preferințelor cititorilor. Sunt instrumente deosebit de utile în dezvoltarea unei creșteri importante atât pe plan profesional, cât și personal. Iată recomandările noastre de top cărți de dezvoltare personală:

  • Mai aproape de iubire. Cum să atragi persoanele potrivite și să ai relații sănătoase, de Vex King. O carte esențială pentru construirea unei relații armonioase cu ceilalți, dar și cu tine. Volumul semnat de Vex King se adresează celor care caută să-și înțeleagă emoțiile și nevoile, dar și să-și îmbunătățească modul de comunicare cu cei din jur, să-și identifice corecte compatibilitățile și tiparele relaționale și să lucreze la dezvoltarea și întreținerea respectului de sine.
  • Nu mă poți răni, de David Goggins. Un volum fenomen al cunoscutului atlet și recordman american David Goggins despre puterea minții în depășirea obstacolelor și în construirea unei identități de învingător. David Goggins vorbește deschis despre abuzurile la care a fost supus în copilărie și adolescență și le oferă cititorilor săi acces la mecanismele mentale care te pot ajuta să depășești circumstanțele nefaste. O carte revoluționară, care te va ajuta să obții viața și cariera la care visezi.
  • Nu-ți face griji. 48 de lecții pentru reducerea anxietății, de Shunmyo Masuno. Un ghid practic de îmbunătățire a vieții interioare și exterioare de la un călugăr budist Zen. Cele 48 de lecții sunt metode testate de luptă cu stresul și cu presiunea exterioară, care te vor ajuta să devii cea mai bună versiune a ta și să-ți dezvolți atât cariera, cât și viața socială.
Credit foto: Cristina Venedict
  • 8 reguli ale iubirii. Cum să o găsești, să o păstrezi și să renunți la ea, de Jay Shetty. Un bestseller internațional recomandat de Jennifer Lopez, Esther Perel, Deepak Chopra și Shawn Mendes. Shetty e un fost călugăr devenit podcaster și speaker pe teme de sănătate, wellness și dezvoltare personală care se folosește de textele vedice pentru a explica iubirea în pași simpli și eficienți.
Credit foto: Cristina Venedict
  • Cunoaște-te pe tine însuți. Exerciții pentru descoperirea sinelui, de Nicole LePera. Această carte motivațională este despre vindecarea psihologică te ajută să-ți dezvolți mecanisme de autovindecare și să îți decoperi sinele autentic. E o lectură fundamentală în crearea unui sistem de reziliență eficient atât social, cât și personal.
  • De ce nu mi-a spus nimeni asta până acum? Sfaturi practice pentru zile cu susul in jos, de Dr. Julie Smith. O colecție avizată de sfaturi, tehnici și instrumente utile în dezvoltarea stării de bine, a relevanței profesionale și a confortului personal în relațiile cu ceilalți. Dr. Julie Smith e un psihoterapeut cu o experiență vastă, care explică într-o manieră accesibilă și atașantă cum funcționează mintea umană, cum să ai grijă de tine și de sănătatea ta mintală.
Credit foto: Cristina Venedict
  • Teama de atașament. Ghid pentru cunoașterea de sine și vindecare, de Stefanie Stahl. O carte care demonstrează că o relație reușită nu ține de hazard, ci e o alegere personală. Stefanie Stahl vorbește cu empatie și cu o temeinică experiență profesională despre teama de atașament și oferă soluții prin care cuplurile își pot remodela viața într-un mod sănătos.
  • A treia vizită la Cafeneaua de la capătul lumii, de John P. Strelecky. Cea de-a treia carte a seriei Cafeneaua de la capătul lumii e o carte care oferă nu numai răspunsuri, ci și modalități de îmbogățire a experienței umane, profesionale și personale. O lectură prietenoasă despre dezvoltarea relațiiilor și înțelegerea propriului parcurs existențial.
  • Oricine poate avea o relație fericită, de Stefanie Stahl. O ecuație funcțională a fericirii, care integrează deopotrivă atașamentul și independența personală. Stefanie Stahl știe să construiască echilibru ușor de replicat și de transpus în viața de zi cu zi.

Credit foto: Cristina Venedict
  • Cum să comunici eficient, de Dale Carnegie. O carte-cult, care dezvoltă eficiența, adaptabilitatea, capacitatea de a-ți ajusta comportamentul și de a-ți îmbunătăți aptitudinile, în plan personal și profesional. Dale Carnegie dezvoltă legătura dintre succes și comunicare în etape coerente, explicate clar și concludent.

Toate volumele sunt disponibile pe litera.ro și îți asigură accesul într-un spațiu al dezvoltării calităților tale native, astfel încât ele să devină vizibile și pentru ceilalți și să te ajute în realizarea scopurilor personale și profesionale.

Descoperă topul celor mai bune cărți de dezvoltare personală pe litera.ro.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.