LiteraBlog Vineri, 29 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Moarte printre nori” de Agatha Christie

Vineri, 29 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă: „Moarte printre nori” de Agatha Christie

Vineri, 29 octombrie 2021, la toate chioșcurile de presă din țară ajunge cartea Moarte printre nori, scrisă de Agatha Christie. O contesă dependentă de cocaină, un ajutor de coafeză care a câștigat la loterie, doi arheologi, un scriitor distrat și alți câțiva pasageri îi stârnesc interesul lui Poirot, aflat în zborul de la Paris spre Croydon.

Citește și: Alina Purcaru: „À la Agatha”

Când în avion este descoperit cadavrul unei cămătărese ucise cu o săgeată otrăvită, pentru toată lumea este evident că ucigașul se află la bord, dar ancheta nu duce nicăieri. E oare posibil ca, de data aceasta, criminalul să scape nepedepsit?

Apariția neașteptată a fiicei de mult abandonate a cămătăresei și dezvăluirile privind o afacere bazată pe șantaj par să îl pună în încurcătură pe Poirot. Mintea lui se dovedește însă, din nou, singura capabilă să pună ordine în indiciile care par să îi incrimineze, pe rând, pe toți pasagerii… chiar și pe el însuși.

DESPRE AGATHA CHRISTIE

Agatha Christie este cunoscută în întreaga lume drept „Regina crimei”. A scris 80 de romane polițiste şi volume de povestiri, 19 piese de teatru (dintre care Cursa de şoareci este cea mai longevivă din istorie) şi şase romane publicate sub pseudonimul Mary Westmacott.

Citește și: Zece cărți de Agatha Christie care te vor ține cu sufletul la gură

Celebrul Hercule Poirot – cel mai cunoscut detectiv de la Sherlock Holmes încoace – apare încă din primul roman al Agathei Christie, Misterioasa afacere de la Styles. Poirot şi Miss Marple, bine-cunoscutul personaj imaginat de scriitoare, au devenit faimoşi la nivel mondial şi au făcut subiectul multor filme realizate pentru marele şi micul ecran.

Agatha Christie a mai scris volume de nonficțiune, o autobiografie, dar şi povestiri amuzante despre numeroasele expediții în care a participat alături de soțul ei, arheologul sir Max Mallowan.

Citește și: 15 septembrie: Ziua îndrăgitei scriitoare britanice, Agatha Christie

Cartea este disponibilă la toate chioșcurile de presă la un preț special: 29,99lei!

De aceeași autoare:

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROFITĂ DE OFERTELE SPECIALE ȘI AFLĂ PRIMUL CARE SUNT NOUTĂȚILE

Vrei să fii la curent cu veștile literare? Îți vom putea trimite, cu acordul tău, emailuri cu noutățile editoriale, promoții, concursuri, evenimente, târguri de carte online și detalii despre oferta educațională. Te poți dezabona oricând printr-un simplu click. Mai multe detalii sunt disponibile pe pagina Politici de confidențialitate.