- 29%

In lumina stelelor (vol. 16)

0% of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Romantic

 

UN ROMAN DESPRE PRIETENIE, SOARTĂ ȘI MISTERIOASELE CĂI ALE IUBIRII

Când Nell Channing ajunge pe încântătoarea insulă Trei Surori, crede că a găsit în sfârșit un refugiu în care să scape de soțul abuziv și de viața înfiorătoare de care a fugit în urmă cu opt luni. Dar nici măcar în acest loc liniștit, Nell nu se simte pe deplin în largul ei. Având grijă să își ascundă adevărata identitate, ea își găsește o slujbă și începe să își exploreze sentimentele pentru șeriful insulei, Zack Todd. Dar există o parte din ea pe care nu i-o poate dezvălui – pentru că trebuie să-și păstreze secretele, dacă nu vrea ca trecutul să o ajungă din urmă. Un cuvânt neatent, o dezvăluire întâmplătoare, și viața pe care și-a creat-o cu grijă poate fi distrusă într-o clipă. Tocmai când începe să creadă că poate să se elibereze complet de temerile ei, Nell își dă seama că insula se află sub stăpânirea unui blestem cumplit – care nu poate fi înlăturat decât de descendentele celor Trei Surori.

Iar acum, cu ajutorul a două femei puternice și înzestrate, Nell trebuie să găsească puterea nu doar să-și salveze noul refugiu, ci și dragostea și pe ea însăși.

 

„Nora Roberts este autoarea favorită a Americii.“ The New Yorker

„Romanele Norei Roberts uimesc prin versatilitate și sunt de fiecare dată o dovadă a talentului ei incredibil.Publishers Weekly

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 22 iun. 2023
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Nora Roberts
Traducator(i) : Laura Berteanu
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 300
ISBN : 978-606-33-9933-6