- 29%

Secrete arzatoare (vol. 52)

Nota ta:
63 % of 100
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 34,99 lei Preț special 24,99 lei

Historical romance

 

UNEORI CEL MAI POTRIVIT OM PENTRU O MISIUNE PERICULOASĂ ESTE O LADY

Cu capul plin de bucle sălbatice, idei și mai sălbatice și o pasiune nesfârșită pentru experimente și explozibili, Lady Imogen Loveless este etichetată de înalta societate drept o persoană ciudată, însă nimeni nu știe că ea face parte dintr-un grup de justițiari care operează în Londra.

Genialul detectiv Thomas Peck a ajuns să aibă o carieră promițătoare datorită abilității de a vedea lucruri pe care alții nu le observă – cum ar fi faptul că Imogen nu este o persoană ciudată, ci un demon care are nevoie de supraveghere. Când cei din familia ei descoperă activitățile pe care Imogen le desfășoară la adăpostul nopții, chiar îi dau această sarcină lui Thomas. Însă el nu vrea să aibă de-a face cu ea. Este un bărbat matur, cu o slujbă potrivită, care nu are nevoie de haosul creat de o femeie, oricât de luxuriant ar fi ambalat.

Însă unele misiuni sunt prea explozive pentru a fi refuzate, iar morocănosul detectiv ajunge în curând să fie prins în lumea lui Imogen, plină de zâmbete îndrăznețe și secrete fierbinți. Iar pe lângă asta, o pasiune înflăcărată amenință să îi consume pe amândoi.

 

„Pur și simplu, nimeni nu scrie romane de dragoste ca ea. Nu este doar frumoasa balului, ci și regina.“ Entertainment Weekly

„Sarah MacLean oferă acțiune, energie și emoții profunde în această poveste care cu siguranță va ține cititorii cu sufletul la gură.“ Kirkus Reviews

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 29 feb. 2024
Colectie : Dream Books
Autor(i) : Sarah MacLean
Tip Coperta : Broșată
Format : 124x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-630-319-633-6