- 50%

Păstrează-ți visul

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.02.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei

Crescute împreună, Margo, Laura și Kate sunt la fel de apropiate ca niște surori, iar căminul familiei Templeton reprezintă sanctuarul unde își găsesc mereu refugiul atunci când viața le scoate în cale cele mai neașteptate piedici.

Kate nu are frumusețea lui Margo sau eleganța Laurei, însă știe prea bine că deține ceva cu care s-a mândrit întotdeauna – o minte ascuțită, care a ajutat-o să avanseze rapid în carieră. Mânată de ambiție, Kate și-a măsurat succesul în viață cu fiecare reușită profesională. Aflată pe punctul de a deveni partener la firma la care lucrează, Kate este șocată când este acuzată de delapidare și concediată. Firea ei încăpățânată o face să dorească să rezolve lucrurile fără ajutor, însă Byron De Witt, cel care conduce acum afacerile Templeton, nu ezită să-și ofere sprijinul pentru a-i reabilita numele. Byron însă îi oferă lui Kate mai mult decât atât, obligând-o să privească adânc în propriul suflet și să descopere că, de fapt, ceva extrem de important îi lipsea din viață – o dragoste împărtășită.

 

„Nora Roberts este o povestitoare cu adevărat talentată, și a doua carte a seriei evident că nu dezamăgește. Dar dacă ați ratat Îndrăznește să visezi, grăbiți-vă să o cumpărați. N-ați vrea să pierdeți nici povestea lui Margo.Publishers Weekly

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Nora Roberts
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
ISBN : 978-606-33-4592-0