- 25%

Vis în alb

Preț special 14,93 lei

Reducere 25%

Preț standard 19,90 lei
în stoc
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
100% of 100

Estimare livrare: 10.05.2021

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, acum lucrează toate la Vows, propria companie din Connecticut specializată în organizarea de nunți. Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mackensie...

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, acum lucrează toate la Vows, propria companie din Connecticut specializată în organizarea de nunți. Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mackensie „Mac“ Elliot nu are deloc încredere în ideea de „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți“, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit. Tatăl ei și-a înlocuit prima familie cu a doua, iar mama îi solicită mereu atenție și bani.

Întâlnirea cu Carter Maguire, un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin – căci, de data asta, nu poate fi vorba doar de o simplă aventură trecătoare. Cu ajutorul lui Carter, dar și al celor trei prietene ale sale, Mac va învăța să creadă că fericirea nu este neapărat efemeră.

 

Fiecare volum din Cvartetul mireselor a intrat direct pe primul loc în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți.

 

„Un roman absolut încântător… o adevărată sărbătoare a puterii prieteniei și iubirii“ Booklist

 

”O carte amuzantă, mișcătoare și cu totul fermecătoare. Nora Roberts își reafirmă măiestria în Vis în alb.Publishers Weekly

Citeste mai mult > Citeste mai putin >
Data apariției:
Oct 2017
Tip copertă:
Broșată
Format:
137x200
Nr. pagini:
272
ISBN:
978-606-33-4147-2
Colectie
De același autor Vezi toate
Din aceeasi categorie Vezi toate