- 45%

Vis în alb

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.04.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 16,45 lei
Ebook
Citește pe
0,00 lei
Audiobooks | E-books | Rezumate

Parker, Emma, Laurel și Mac sunt prietene din copilărie. După ani întregi în care au improvizat nunți magnifice în curtea din spatele casei, acum lucrează toate la Vows, propria companie din Connecticut specializată în organizarea de nunți. Deși implicată într-o afacere care presupune o dragoste ca-n povești, Mackensie „Mac“ Elliot nu are deloc încredere în ideea de „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți“, părinții ei fiind dovada vie că dragostea nu durează la nesfârșit. Tatăl ei și-a înlocuit prima familie cu a doua, iar mama îi solicită mereu atenție și bani.

Întâlnirea cu Carter Maguire, un profesor de engleză fidel și mult prea previzibil, cu ochelari și cu un ciudat simț al umorului, îi va schimba viața exact când se așteaptă mai puțin – căci, de data asta, nu poate fi vorba doar de o simplă aventură trecătoare. Cu ajutorul lui Carter, dar și al celor trei prietene ale sale, Mac va învăța să creadă că fericirea nu este neapărat efemeră.

 

Fiecare volum din Cvartetul mireselor a intrat direct pe primul loc în topul New York Times al celor mai bine vândute cărți.

 

„Un roman absolut încântător… o adevărată sărbătoare a puterii prieteniei și iubirii“ Booklist

 

”O carte amuzantă, mișcătoare și cu totul fermecătoare. Nora Roberts își reafirmă măiestria în Vis în alb.Publishers Weekly

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 24 oct. 2019
Colectie : Alma
Autor(i) : Nora Roberts
Tip Coperta : Broșată
Format : 137x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-4147-2