- 55%

Indrumar pentru seductie

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 27.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „SOCIETATEA DOAMNELOR CĂLĂTOARE“

EA TREBUIE SĂ-ȘI ASIGURE VIITORUL

O doamnă nu ar trebui să fie niciodată obligată să se gândească la chestiuni financiare! Dar când Lady Wilhelmina Bascombe își pierde averea odată cu moartea soțului, singura ei speranță constă în găsirea unei comori de familie – o capodoperă renascentistă aflată în mâinile unui colecționar de artă viclean din Veneția. Din fericire, Societatea Doamnelor Călătoare are un plan ingenios pentru a o duce pe Willie în Europa, împreună cu mai multe doamne... și un bărbat suspect de atent.

EL TREBUIE SĂ-ȘI REVENDICE MOȘTENIREA

Singura pasiune a lui Dante Augustus Montague a fost mult timp colecția de artă a familiei sale. În cele din urmă, a dat de urma unui tablou pierdut, pe care îl caută și fermecătoarea Lady Bascombe. Convins că pânza a fost furată, el va folosi orice mijloace pentru a-și recupera moștenirea – inclusiv înșelătoria.

ACUM SUNT RIVALI PENTRU UN PREMIU CARE VA SCHIMBA TOTUL...

Willie și Dante știu că se joacă cu focul la lumina lunii, într-un oraș plin de magie. Escapada lor i-ar putea compromite pe amândoi... sau i-ar putea duce spre fericire pentru totdeauna.

 

Victoria Alexander se numără printre autorii ale căror romane sunt o prezență constantă în topurile New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A fost nominalizată de două ori la prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 13 oct. 2021
Colectie : Alma
Traducator(i) : Oana Stan
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978‑606‑33‑8130‑0