Ducele care mi-a furat inima

0% of 100
29,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.07.2024

Versiuni disponibile

SERIA „FAMILIA WYNCHESTER“

Pe Chloe Wynchester nimeni nu o observă – un blestem, dar și un avantaj care îi conferă abilitatea de a se amesteca în orice mulțime. Când unicul tată pe care l-a cunoscut vreodată își pune o ultimă dorință pentru ca familia de orfani adoptați de el să recupereze un tablou dispărut, ea este prima la care frații ei apelează pentru a-l fura înapoi. Nimeni nu se așteaptă ca, făcând acest lucru, să răpească și un duce chipeș.

Lawrence Gosling, ducele de Faircliffe, este torturat de greșelile tatălui său. Pentru a repara reputația ruinată a domeniului, el trebuie să se căsătorească cu o moștenitoare de rang înalt. Totuși, când se trezește într-o trăsură condusă ca prin iad pe străzile pietruite ale Londrei de o femeie frumoasă care refuză să-i asculte poruncile, se teme că inima lui îi va aparține ei. Dar cum poate sacrifica moștenirea familiei sale pentru a urma dragostea adevărată?

 

Erica Ridley este o autoare de romane de dragoste istorice, bestselleruri New York Times și USA Today. Când nu citește sau nu scrie, Erica poate fi găsită mâncând cușcuș în Maroc, dându-se cu tiroliana prin pădurile tropicale din Costa Rica sau pierzându-se iremediabil în mijlocul Budapestei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 12 ian. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Erica Ridley
Traducator(i) : Ana Maria Halalai
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-8382-3