- 55%

Ispita unui viconte

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „ÎNTÂLNIRI CL ANDESTINE“

O SEDUCȚIE CARE AR PUTEA RUINA TOTUL...

Hanna Zaydan a luptat pentru a deveni cea mai bună tămăduitoare de oase din Londra, dar un nou pacient atrăgător amenință să distrugă tot ceea ce a realizat ea. Cu fiecare programare, emancipata fiică a unei familii arăbești este sedusă încet-încet de misteriosul fost soldat. Este suficient de inteligentă pentru a ști că Griff urmărește mai mult decât îi va dezvălui el, dar orice ar fi, atracția tot mai mare a vindecătoarei față de acest bărbat ar putea să o tenteze să i se ofere.

O ATRACȚIE CARE NU POATE FI NEGATĂ...

Zvonurile conform cărora și-ar fi ucis propriii părinți l-au urmărit pe Thomas Ellis, viconte Griffin, practic de când era copil. La mai bine de un deceniu de la tragedie, Griff primește un pont despre ucigașul părinților săi... unul care îl duce direct la o frumoasă moștenitoare. Griff este convins că Hanna este o impostoare, dar ea trezește în el sentimente autentice pe care le credea pierdute odată cu familia sa. Hanna are darul de a repara fracturi de oase, dar poate ea să repare și o inimă frântă? Și mai important, o va lăsa Griff să îl ispitească?

 

Autoarea de bestselleruri Diana Quincy este o jurnalistă de televiziune premiată, care a decis să își inventeze propriile povești în care finalul fericit este întotdeauna garantat. Cărțile ei au fost incluse pe listele de recomandări din Library Journal și The Washington Post.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 9 feb. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Diana Quincy
Traducator(i) : Liliana Dănescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-8564-3