- 55%

Indrumar pentru cucerire

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „SOCIETATEA DOAMNELOR CĂLĂTOARE“

Harry Armstrong a petrecut ani întregi în Egipt descoperind relicve și ignorând reguli. Acum s-a întors în Anglia, cu un titlu nou și un țel pe măsură: și anume să-și pună pe hârtie isprăvile. Însă eforturile lui sunt umbrite de scriitoarea favorită a Londrei, care scrie despre Egipt și care a fost supranumită regina deșertului. Mai mult decât atât, povestirile ei, care apar mai întâi în ziar sub formă de seriale și apoi sunt publicate, se dovedesc a fi pline de inexactități.

Domnișoara Sidney Honeywell nu a pornit la drum cu intenția de a înșela pe nimeni. Nu era vina ei că Povestirile unei aventuriere în Egipt au fost interpretate de cititori ca fiind aventuri inspirate din viața reală! A admite înșelăciunea făcută fără intenție i-ar distruge acum reputația și sursa de venit. Dar când contele de Brenton o provoacă să călătorească în Egipt ca să-și dovedească expertiza, acompaniată de nepotul său atrăgător și arogant, ce altă alegere mai are de făcut decât să-și pregătească bagajele?

Însoțit de fondatoarele Societății Doamnelor Călătoare, Harry este hotărât să dea pe față secretul lui Sidney. Dar adevărul ar putea să nu fie o revelație atât de mare ca descoperirea faptului că iubirea poate atinge chiar și inimile cele mai încăpățânate.

 

Victoria Alexander se numără printre autorii ale căror romane sunt o prezență constantă în topurile New York Times, USA Today și Publishers Weekly. A fost nominalizată de două ori la prestigiosul premiu RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 10 nov. 2021
Colectie : Alma
Traducator(i) : Oana Stan
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-8162-1