Logodna cu scantei

0% of 100
29,90 lei
în stoc

Estimare livrare: 25.04.2024

Versiuni disponibile

SERIA „SURORILE MERRIWELL“

Ultimul lucru pe care și l-ar dori vreodată Hugh Standish, conte de Fareham, e o soție. Din nefericire, mama lui e hotărâtă să-l însoare cu orice preț, chiar dacă e nevoită să fie pețitoare în condițiile în care ea trăiește în America, iar fiul ei, în Anglia. Astfel stând lucrurile, Hugh își inventează o logodnică fictivă, sperând să pună capăt încercărilor mamei lui de a-i găsi o soție.

Din ziua fatidică în care nevrednicul lor tată le-a abandonat pe ea și pe cele două surori mai mici ale ei, Minerva Merriwell a fost nevoită să lupte din greu ca să se poată întreține toate trei. Însă gravurile în lemn nu-i aduc decât comenzi sporadice și bani puțini, astfel încât surorile sunt aproape muritoare de foame. Așa că, atunci când Hugh îi cere Minervei să pretindă că îi e logodnică cât timp îl vizitează mama lui, ea își dă seama că, oricât de grotescă ar putea să pară farsa pusă la cale de Hugh, oferta lui e prea bănoasă pentru ca ea s-o poată refuza.

În timp ce lucrurile o iau razna, degenerând în situații hilare și neînțelegeri de tot felul, iar personajele principale încearcă să pună ordine în minciunile complicate care alcătuiesc țesătura acelei farse, logodna falsă a lui Hugh și a Minervei se transformă într-o poveste de dragoste cât se poate de adevărată. Dar oare pot ei să aibă încredere unul în celălalt dacă relația lor a început cu o minciună?

 

Virginia Heath este autoarea a 21 de romane istorice de dragoste și nominalizată de două ori la Romantic Novel of the Year Award. Când nu scrie, îi place să călătorească sau să bată Londra în căutare de chilipiruri, alături de soțul ei și de labradorul familiei.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 2 feb. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Virginia Heath
Traducator(i) : Dana Purgaru
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 336
ISBN : 978-606-33-8566-7