- 55%

O lady norocoasa

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „TRILOGIA LONDREI“

Felix Rivendale, marchizul de Wrenworth, este gentlemanul ideal, pe care îl invidiază toți bărbații și îl doresc toate femeile. Chiar și Felix însuși aproape că se vede pe sine astfel. Dar sub această aură se ascunde un suflet rănit, calmat doar de adulația publică.

Louisa Cantwell trebuie să se căsătorească bine pentru a-și întreține surorile. Ea nu-l dorește însă pe lordul Wrenworth – deși acesta pare inexplicabil de interesat de ea. Nu are încredere în perfecțiunea lui exterioară și în laudele pe care le adună pe oriunde merge. Totuși, când el este singurul bărbat care o cere în căsătorie la sfârșitul sezonului londonez, ea acceptă cu reticență.

Louisa nu înțelege scopurile misterioase ale soțului ei, dar nu poate nega plăcerea pe care corpul ei o simte la atingerea lui. Și nici atracția pe care acest bărbat magnetic o exercită asupra ei. Dar îndrăznește ea oare să se îndrăgostească de un bărbat atât de plin de secrete întunecate, când oricare dintre ele ar putea să o distrugă?

 

Sherry Thomas scrie romane istorice de dragoste și este una dintre cele mai apreciate autoare ale genului. Este de două ori câștigătoare a prestigiosului premiu RITA® Award, acordat de Romance Writers of America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 6 oct. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Sherry Thomas
Traducator(i) : Oana Barbu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 224
ISBN : 978-606-33-8059-4