- 55%

Mostenitoarea

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 17.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „FRAȚII TENEBRELOR“

Domnișoara Jane Fairfield nu poate face nimic bine. Când este în compania altora, spune întotdeauna ce nu trebuie sau vorbește prea mult. Oricât de scumpe ar fi, rochiile ei nu cadrează deloc cu moda. Nici măcar zestrea ei imensă nu o poate salva de la a fi obiectul batjocurii tuturor.

Și este exact ceea ce își dorește. Ar face orice, chiar și să riște umilința, dacă asta înseamnă că poate rămâne nemăritată și se poate asigura că sora ei nu pățește nimic.

Domnul Oliver Marshall trebuie să facă totul cum dictează înalta societate. El este fiul bastard al unui duce, crescut în condiții umile, și intenționează să dea voce și putere oamenilor de rând. Dacă face un pas greșit, nu va avea niciodată șansa de a realiza ceva. Nu e bine pentru el să vină în ajutorul femeii nepotrivite. Cu siguranță, nu trebuie să se îndrăgostească de ea. Dar există ceva la încântătoarea și curajoasa Jane, căreia nu-i poate rezista... chiar dacă asta ar putea însemna ruinarea amândurora.

 

Cărțile lui Courtney Milan au primit recenzii foarte bune în Publishers Weekly și Booklist. Este o scriitoare de bestselleruri New York Times și USA Today și câștigătoare a premiului RITA®. Locuiește în Munții Stâncoși, alături de soțul ei, de un câine perfect și de o pisică de pradă.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 3 nov. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Courtney Milan
Traducator(i) : Andreea Antal
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-8159-1