- 40%

Cum sa devii ducesa

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 17,94 lei
în stoc

Estimare livrare: 19.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 17,94 lei

Derek Eagan, elegantul duce de Westwood, este conștient că termenul-limită până la care trebuie să se însoare se apropie. Dar, obosit de debutantele simandicoase, el caută un răgaz la casa sa de la țară din Essex – și întâlnește un bărbat care sapă pe proprietatea sa. Doar că nu este un bărbat. Este o femeie foarte frumoasă. Care leșină brusc la picioarele lui.

Disprețul lui Catherine McCabe pentru aristocrație a determinat-o deja să fugă de o căsătorie aranjată cu un viconte grosolan. Ultimul lucru pe care și-l dorește este să fie acostată în casa unui duce. Cu toate acestea, este obligată să rămână de bărbatul chipeș și grijuliu care se prezintă ca fiind administratorul proprietății ducelui.

Derek își dă seama imediat de două lucruri: este captivat de frumusețea ei delicată și, pentru a înțelege ce a pus la cale Catherine, aceasta nu trebuie să știe că el este ducele. Dar, pe măsură ce se îndrăgostesc cu pasiune, minciuna lui Derek scapă de sub control. Va supraviețui legătura lor înșelătoriei lui, dar și faptului că vicontele disprețuit îi urmărește? Și, cel mai important lucru, ar putea Catherine să se îndrăgostească din nou – de data aceasta de duce?

 

Marie Force este o autoare de romane de dragoste cunoscută în toată lumea. Cărțile ei s-au vândut în aproape 10 milioane de exemplare, au fost traduse în peste douăsprezece limbi și au apărut de peste 30 de ori în topul celor mai bine vândute cărți din New York Times.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 dec. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Marie Force
Traducator(i) : Anamaria Halalai
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 272
ISBN : 978-606-33-8352-6