- 45%

- 45%

-44.98%

Ispita atingerii tale

Scrie o recenzie
Scrie o recenzie
Acorda o nota pentru
Ispita atingerii tale


Nota ta:
Pre╚Ť standard 29,90┬álei Pre╚Ť special 16,45┬álei

Versiuni disponibile

SERIA „FRA╚ÜII BURKE“ Maximillian Burke, conte de Dravenwood, a fost gentlemanul perfect pân─â în ziua fatidic─â în care viitoarea lui so╚Ťie, frumoasa Clarinda, l-a p─âr─âsit la altar pentru a se m─ârita cu fratele lui. Descoperindu-╚Öi latura întunecat─â a personalit─â╚Ťii, decide s─â se...

SERIA „FRA╚ÜII BURKE“

Maximillian Burke, conte de Dravenwood, a fost gentlemanul perfect pân─â în ziua fatidic─â în care viitoarea lui so╚Ťie, frumoasa Clarinda, l-a p─âr─âsit la altar pentru a se m─ârita cu fratele lui. Descoperindu-╚Öi latura întunecat─â a personalit─â╚Ťii, decide s─â se exileze la conacul Cadwyck, o proprietate a familiei, pe coasta ╚Ťinutului Cornwall.
Locul acela s─âlbatic, b─âtut de vânturi, se potrive╚Öte perfect st─ârii lui de spirit. În plus, stafia care bântuie conacul este atât de redutabil─â, încât i-a pus pe fug─â pe to╚Ťi proprietarii de dinainte. Cu toate acestea, Max constat─â uimit c─â nu fantoma, misterioasa Doamn─â în Alb, îi tulbur─â visele,ci menajera sever─â ╚Öi eficace, Anne Spencer.

Ultimul lucru de care avea nevoie Anne era un nou st─âpân, mai ales unul atât de fermec─âtor ╚Öi de inteligent precum contele de Dravenwood, care ar putea descoperi nenum─âratele secrete care se ascund la conac. Îns─â în timp ce urze╚Öte tot felul de planuri diabolice pentru a se descotorosi de el, Anne se simte atras─â f─âr─â sc─âpare de acest b─ârbat diferit de to╚Ťi cei pe care i-a cunoscut pân─â acum. Iar când Max jur─â s─â dezlege enigma Doamnei în Alb, amândoi vor fi expu╚Öi unor ispite pe cât de pl─âcute,
pe atât de periculoase.

Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apari┼úii constante pe listele de bestselleruri ale The New York Times, Publishers Weekly ╚Öi USA Today. C─âr┼úile ei, traduse în 17 limbi, au fost vândute în peste 10 milioane de exemplare ╚Öi au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asocia┼úiei Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data apari╚Ťiei:
attribute_icon
Jun 2016
Numar pagini:
attribute_icon
288
Tip Coperta:
attribute_icon
Broșată
colectie:
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-0708-9

Produsul a fost adaugat in cos cu succes

Mergi la cosul de cumparaturi

Continua cumparaturile

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  21 iun. 2016
Autor(i)  :  Teresa Medeiros
Numar pagini  :  288
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  140 x 210
colectie  :  Alma
ISBN  :  978-606-33-0708-9