- 55%

Razboiul ducesei

0% of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei
în stoc

Estimare livrare: 28.06.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 13,46 lei

SERIA „FRAȚII TENEBRELOR“

Domnișoara Minerva Lane este o fată liniștită, cu ochelari, care se pierde în mulțime și nu vrea să schimbe nimic. La urma urmei, ultima dată când a fost în centrul atenției, totul s-a terminat prost – atât de prost încât și-a schimbat numele pentru a scăpa de trecutul ei scandalos. Poate că fetele neinteresante nu sunt cele mai frumoase flori din grădină, dar cel puțin nu sunt călcate în picioare. Așa că, atunci când un duce chipeș vine în oraș, ultimul lucru pe care și-l dorește este atenția lui.

DAR TOCMAI ASTA E STE CEEA CE PRIMEȘTE.

Pentru că Robert Blaisdell, ducele de Clermont, nu se lasă păcălit. Când Minnie își dă seama ce pune la cale, el o remarcă, dincolo de ochelari și de felul ei liniștit de a fi, și este hotărât să îi dezvăluie toate secretele, înainte ca ea să le descopere pe ale lui. Dar, de data aceasta, o domnișoară timidă se poate dovedi a fi mai mult decât prada lui...

 

Cărțile lui Courtney Milan au primit recenzii foarte bune în Publishers Weekly și Booklist. Este o scriitoare de bestselleruri New York Times și USA Today și câștigătoare a premiului RITA®. Locuiește în Munții Stâncoși, alături de soțul ei, un câine perfect și o pisică de pradă.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 8 sept. 2021
Colectie : Alma
Autor(i) : Courtney Milan
Traducator(i) : Anca Mihăilescu
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 304
ISBN : 978-606-33-7917-8