- 55%

- 55%

-54.99%

Obsesia

Autor: Nora Roberts
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
85% of 100
Pre╚Ť standard 39,90┬álei Pre╚Ť special 17,96┬álei

Reducere 55%

în stoc

Estimare livrare: 28.09.2021

Naomi Bowes ╚Öi-a pierdut inocen╚Ťa în noaptea în care ╚Öi-a urmat tat─âl în p─âdure. Eliberând-o pe tân─âra ╚Ťinut─â captiv─â de el, copila de nici doisprezece ani a dezv─âluit crimele oribile ale tat─âlui s─âu. Dar p─âcatele lui Thomas David Bowes o urm─âresc, chiar ╚Öi...

Naomi Bowes ╚Öi-a pierdut inocen╚Ťa în noaptea în care ╚Öi-a urmat tat─âl în p─âdure. Eliberând-o pe tân─âra ╚Ťinut─â captiv─â de el, copila de nici doisprezece ani a dezv─âluit crimele oribile ale tat─âlui s─âu. Dar p─âcatele lui Thomas David Bowes o urm─âresc, chiar ╚Öi atunci când e la un pas de fericire.
Devenit─â un fotograf de succes ╚Öi tr─âind sub numele de Naomi Carson, ea a g─âsit un loc pe care s─â-l transforme în c─âminul mult visat – o cas─â veche, ce necesit─â repara╚Ťii, aflat─â la mii de kilometri distan╚Ť─â de tot ceea ce a cunoscut vreodat─â. Naomi î╚Öi dore╚Öte o existen╚Ť─â solitar─â, dar locuitorii din Sunrise Cove se dovedesc a fi foarte prieteno╚Öi ╚Öi reu╚Öesc s─â-╚Öi croiasc─â drum c─âtre inima ei – mai cu seam─â chipe┼čul Xander Keaton.
Naomi simte c─â nu mai poate r─âmâne în izolarea ei ╚Öi ╚Ötie c─â rela╚Ťiile prilejuite de noua sa via╚Ť─â sunt ceea ce fiin╚Ťa ei a râvnit în tain─â dintotdeauna. Dar p─âcatele tat─âlui s─âu pot deveni o obsesie, ╚Öi, a╚Öa cum Naomi ╚Ötie deja, trecutul ei este un co╚Ömar care o urm─âre╚Öte necontenit.

Nora Roberts a scris peste 200 de romane, ╚Öi majoritatea au intrat în topurile de vânz─âri realizate de New York Times. C─âr┼úile ei au fost publicate în 35 de ╚Ť─âri, în peste 400 de milioane de exemplare.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Sep 2016
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130 x 190
Nr. pagini:
attribute_icon
160
ISBN:
attribute_icon
978ÔÇĹ606ÔÇĹ33ÔÇĹ1043-0
Traducator(i):
attribute_icon
Liana Mih─âilescu
Colectie
attribute_icon
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Din aceeasi categorie

Vezi toate