lipsă stoc

Promisiune pentru o viata

0% of 100
24,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

SERIA „CLUBUL BURLACILOR“

Relații fără obligații – acesta este mottoul lui Luke Archer, fundașul-vedetă al echipei de fotbal american New York Empire. Cu o carieră sportivă de invidiat și cu o sumă în cont la care mulți doar visează, Luke a renunțat la relațiile serioase, iar asta fiindcă femeile îl vânează doar din dorința de a fi partenera unui superstar. Dar când cel mai bun prieten al său anunță că se retrage din fotbal pentru a putea petrece timp cu soția și cu copiii, Luke simte că pierde ceva mult mai important decât o carieră strălucită.

Miranda Tate, asistenta companiei de concierge din clădirea de lux în care locuiește Luke, a preferat să părăsească ferma familiei pentru strălucirea New Yorkului. Deși aici muncește din greu pentru a avansa în carieră, dar și pentru a-și susține financiar fratele rămas acasă, nu renunță la visul de a rămâne în palpitantul New York, iar pentru asta e dispusă să accepte orice sacrificiu.

Când Miranda și Luke se întâlnesc, amândoi simt că între ei există o atracție sexuală ce pune rapid stăpânire pe mintea și trupurile lor. Și, fără să își dea seama, legătura lor la început strict sexuală se transformă într-o relație pentru care nici unul din ei nu era pregătit. Ar putea Miranda să fie femeia de care Luke are nevoie pentru a câștiga cel mai important pariu din viața lui?

 

Nancy Herkness este o celebră autoare de romane contemporane de dragoste, câteva nominalizate la premiile RITA. Este membră a Romance Writers of America, New Jersey Romance Writers și Romancelists, Inc. și a primit mai multe distincții literare, inclusiv Golden Leaf Award, Maggie Award in Contemporary Romance și National Excellence in Romance Fiction Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 28 nov. 2022
Colectie : Lira
Autor(i) : Nancy Herkness
Traducator(i) : Elena Macoviciuc
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 368
ISBN : 978-606-33-9716-5