- 40%

- 40%

-40%

Dorințe periculoase

Autor: Sarah MacLean
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Preț standard 19,90 lei Preț special 11,94 lei

Reducere 40%

în stoc

Estimare livrare: 13.12.2021

Versiuni disponibile

Carte tiparita
11,94 lei
SERIA „BASTARZII BĂTĂUŞI “   Lady Henrietta Sedley declară că anul în care împlinește douăzeci și nouă de ani va fi „Anul lui Hattie“ – adică își propune să preia afacerea tatălui ei, să adune propria avere și să-și trăiască viața după bunul-plac. Dar, înainte de toate, vrea să guste din...

SERIA „BASTARZII BĂTĂUŞI “

 

Lady Henrietta Sedley declară că anul în care împlinește douăzeci și nouă de ani va fi „Anul lui Hattie“ – adică își propune să preia afacerea tatălui ei, să adune propria avere și să-și trăiască viața după bunul-plac. Dar, înainte de toate, vrea să guste din plăcerile care îi vor deveni inaccesibile odată ce este declarată fată bătrână. Totul decurge fără probleme… până când dă peste cel mai frumos bărbat pe care l-a văzut vreodată – și nu oricum și oriunde, ci legat în trăsura ei –, care pune în pericol Anul lui Hattie înainte chiar ca acesta să fi început.

Când se trezește legat într-o trăsură, la picioarele lui Hattie, Whit, regele din Covent Garden cunoscut de toți drept Bestia, este fascinat și intrigat de ciudata femeie care îl eliberează – mai ales când descoperă că aceasta a plecat în căutarea unei nopți de plăceri ascunse. Iar el se arată dornic să îi împărtășească lui Hattie secretele desfătării… cu un preț.

Hattie și Whit ajung curând să fie rivali – și nu doar în afaceri. Ea nu are de gând să renunțe la propriile planuri, el nu vrea să renunțe la putere, dar nici unul nu își dă seama că, dacă nu au grijă, vor ajunge să cedeze tot pentru celălalt... inclusiv libertatea și inima.

 

„Subiectul plin de imaginație îi poartă pe cititori prin această poveste delicios de sexy și plină de suflet.“ Publishers Weekly

 

Sarah MacLean și-a publicat primul roman istoric de dragoste în 2010, iar de atunci cărțile ei au devenit bestselleruri New York Times și USA Today, fiind traduse în mai mult de 12 limbi și distinse cu numeroase premii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Mar 2018
Nr. pagini:
attribute_icon
336
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-4835-8
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apariției  :  19 mar. 2018
Autor(i)  :  Sarah MacLean
Numar pagini  :  336
Tip Coperta  :  Broșată
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Fictiune
ISBN  :  978-606-33-4835-8

Din aceeasi categorie

Vezi toate