- 55%

Zece feluri de a fi adorata

Nota ta:
20 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei
în stoc

Estimare livrare: 24.07.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 11,21 lei

SERIA „NUMERELE IUBIRII“

De când cea mai populară gazetă pentru femei l-a pus în fruntea listei celor mai râvniți burlaci ai Londrei, Nicholas St. John a fost hăituit fără încetare de toate femeile dornice de măritiș din înalta societate. Așadar, când ocazia să scape de lumea mondenă i se ivește sub forma misiunii de a da de urma surorii fugare a unui duce, Nicholas nu ezită să accepte – însă drumul i se intersectează cu al celei mai încăpățânate, independente și fascinante femei pe care a întâlnit-o vreodată!

Fiica unui nobil supranumit Contele Risipitor, Lady Isabel Townsend are prea multe secrete și prea puțini bani. Deși anii de greutăți au obișnuit-o să aibă grijă de conacul familiei și de cei care locuiesc pe moșie, decesul tatălui o obligă să se gândească la o soluție ca să protejeze moștenirea tânărului ei frate față de intențiile unui tutore necunoscut și la fel de lipsit de seriozitate ca și propriul părinte.

Iar Lord Nicholas, tânăr, liber și chipeș peste măsură ar putea fi chiar salvarea de care are nevoie. Pentru asta însă, Isabel consideră că nu trebuie să facă nimic nesăbuit... cum ar fi să se îndrăgostească până peste urechi.

 

Sarah MacLean a publicat primul historical romance în 2010, iar de atunci cărțile ei au devenit bestselleruri New York Times, Washington Post și USA Today, fiind traduse în mai mult de 20 de limbi.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 25 oct. 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Sarah MacLean
Traducator(i) : Ruxandra Târcă, Bianca Paulevici
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 384
ISBN : 978-606-33-8140-9