- 30%

- 30%

Jocul pasiunii

Autor: Sarah MacLean
Scrie o recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Nota ta:
Pre╚Ť standard 19,90┬álei Pre╚Ť special 13,93┬álei

Reducere 30%

în stoc

Estimare livrare: 20.01.2022

Versiuni disponibile

Carte tiparita
13,93 lei
SERIA ÔÇ×BASTARZII B─éT─éU┼×I ÔÇť Grace Condry ╚Öi-a petrecut toat─â via╚Ťa fugind de trecut. Tr─âdat─â ├«nc─â din adolescen╚Ť─â de singura ei iubire ╚Öi crescut─â pe str─âzi, acum se fere╚Öte de lumea bun─â ╚Öi este regina ne├«ncoronat─â a celor mai ├«ntunecate col╚Ťuri din Londra. Grace are nu doar o minte ascu╚Ťit─â, ci ╚Öi o...

SERIA ÔÇ×BASTARZII B─éT─éU┼×I ÔÇť

Grace Condry ╚Öi-a petrecut toat─â via╚Ťa fugind de trecut. Tr─âdat─â ├«nc─â din adolescen╚Ť─â de singura ei iubire ╚Öi crescut─â pe str─âzi, acum se fere╚Öte de lumea bun─â ╚Öi este regina ne├«ncoronat─â a celor mai ├«ntunecate col╚Ťuri din Londra. Grace are nu doar o minte ascu╚Ťit─â, ci ╚Öi o for╚Ť─â care face s─â nu existe adversar pe care s─â nu-l fi pus la respect ÔÇô p├ón─â c├ónd b─ârbatul pe care l-a iubit c├óndva se ├«ntoarce ├«n via╚Ťa ei.

Hot─âr├ót ╚Öi nemilos, Ewan, duce de Marwick, o caut─â de un deceniu pe femeia pe care nu a ├«ncetat niciodat─â s─â o iubeasc─â. O ├«ntrecere petrecut─â cu mult timp ├«n urm─â a avut ca rezultat pierderea ei poate pentru totdeauna, dar Ewan va face orice ca s─â o recucereasc─âÔÇŽ ╚Öi s─â o fac─â ducesa lui.

Reconcilierea este ultimul lucru pe care Grace ╚Öi-l dore╚Öte. Neput├ónd s─â ierte trecutul, ea jur─â s─â se r─âzbune. Dar asta ├«nseamn─â s─â ├«l ╚Ťin─â pe Ewan prin preajm─â, ╚Öi cur├ónd vede c─â du╚Ömanul ei pare s─â fie un alt om dec├ót ├«╚Öi amintea ea ÔÇô unul c─âruia nu poate s─â-i reziste, chiar dac─â el reprezint─â o amenin╚Ťare pentru lumea pe care ea ╚Öi-a cl─âdit-o ╚Öi pentru via╚Ťa pe care a revendicat-oÔÇŽ dar mai presus de toate, pentru inima pe care a jurat c─â nu i-o va mai d─ârui niciodat─â.

 

ÔÇ×Spiritual─â, sexy ╚Öi mereu romantic─â!ÔÇť Julia Quinn

 

Sarah MacLean ╚Öi-a publicat primul roman istoric de dragoste ├«n 2010, iar de atunci c─âr╚Ťile ei au devenit bestselleruri New York Times ╚Öi USA Today, fiind traduse ├«n mai mult de 12 limbi ╚Öi distinse cu numeroase premii.

Citeste mai mult Citeste mai putin
Data aparitiei:
attribute_icon
Feb 2021
Nr. pagini:
attribute_icon
352
Tip coperta:
attribute_icon
Broșată
Format:
attribute_icon
130x200
colectie
attribute_icon
Categorie:
attribute_icon
ISBN:
attribute_icon
978-606-33-6866-0
Traducator(i):
attribute_icon
M─âd─âlina Mo╚Ťatu
Pretul afisat este orientativ

De același autor

Vezi toate

Detalii produs

Data apari╚Ťiei  :  12 feb. 2021
Autor(i)  :  Sarah MacLean
Numar pagini  :  352
Tip Coperta  :  Bro╚Öat─â
Format  :  130x200
colectie  :  Alma
Categorie  :  Imprint
ISBN  :  978-606-33-6866-0
Traducator(i)  :  M─âd─âlina Mo╚Ťatu

Din aceeasi categorie

Vezi toate