lipsă stoc

- 45%

Angelica. Lumini și umbre în Paris

0% of 100
RRP: 19,90 lei Preț special 10,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 19,90 lei Preț special 10,95 lei

Martie 1661. Acuzat de vrăjitorie, contele Joffrey de Peyrac este ars pe rug. În decurs de câteva ore, Angelica a pierdut tot ce avea: soțul, averea, numele și copiii. Singură, abandonată de toți, condamnată să se ascundă, Marchiza Îngerilor își găsește refugiul la Curtea Miracolelor. Nu există nicăieri tenebre mai adânci ca în acest imperiu al cerșetoriei, nu există protecție mai periculoasă decât aceea a nelegiuitului Balivernă, care veghează îndeaproape asupra cuceririi sale...

Însă din prăpastie nu se iese atât de ușor pe cât se coboară. Cel puțin, după cum o învață bătrânul Magister, "să îi mai rămână ceva de salvat". Ceea ce flăcările i-au răpit într-o clipă, Angelica își propune să recâștige prin propriile forțe: prin curaj, seducție, viclenie, inteligență... Cum va reuși ea oare să iasă din mizerie, să-și reintre în drepturile de mamă și să facă dintr-o umilă tavernă începutul revenirii în lumea din care a fost atât de brutal alungată?

Atâtea obstacole îi stau în continuare în cale...

Anne Golon a început să scrie Angelica în anul 1956. Romanele s-au bucurat de un succes imens la nivel mondial, fiind publicate în 63 de țări, de peste 320 de edituri, iar ulterior au fost ecranizate.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 23 mai 2016
Colectie : Lira
Autor(i) : Anne Golon
Tip Coperta : Broșată
Format : 107 x 177
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-0639-6