- 50%

O data in viata

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei
în stoc

Estimare livrare: 04.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 24,90 lei Preț special 12,45 lei

După greaua pierdere suferită, Ben McDaniel încearcă să își alunge durerea și disperarea provocate de moartea prematură a iubitei lui soții muncind vreme de câțiva ani în locuri îndepărtate și periculoase, în zone de conflict din Africa și Orientul Mijlociu. Acum, s-a întors în sfârșit în orășelul natal, Lucky Harbor, unde soarta pare să i-o tot scoată în cale pe Aubrey Wellington, o femeie frumoasă și sexy – dar care atrage belelele ca un magnet. Familia și prietenii lui insistă că ea nu este deloc femeia potrivită pentru a-i alina durerea, însă Aubrey reușește nu doar să trezească în el senzații mult prea ademenitoare, ci ajunge și să-i domine gândurile zi și noapte.

Hotărâtă să își îndrepte păcatele din trecut, Aubrey se străduiește din răsputeri să se revanșeze față de oamenii cărora le-a greșit. Dar cea mai dificilă provocare în îndeplinirea acestei misiuni pe care și-a asumat-o are legătură cu nimeni altul decât fermecătorul Ben – chiar dacă el nu are habar despre fapta care o face să se frământe. Însă uneori greșelile pot aduce și lucruri bune... dacă cei doi vor reuși să învingă obstacolele puse chiar de ei înșiși.

 

„O carte sexy, care încălzește inima oricărui cititor… plină de scântei, romantism și scene amuzante. Publishers Weekly

 

JILL SHALVIS este autoarea multor bestselleruri din topurile New York Times și USA Today, vândute în peste 10 milioane de exemplare. A câștigat de două ori premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 15 feb. 2021
Colectie : Lira
Autor(i) : Jill Shalvis
Traducator(i) : Alexandra Cernat
Tip Coperta : Broșată
Format : 107x177
Numar pagini : 288
ISBN : 978-606-33-7153-0