- 45%

Blue

Nota ta:
80 % of 100
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 27,45┬álei
în stoc

Estimare livrare: 06.03.2024

Versiuni disponibile

Carte tip─ârit─â
RRP: 49,90┬álei Pre╚Ť special 27,45┬álei

Ginny Carter a fost c├óndva o stea ├«n plin─â ascensiune la ╚Ötirile TV, c─âs─âtorit─â cu un prezentator de top, av├ónd un fiu de trei ani ╚Öi o via╚Ť─â fericit─â ├«n Beverly Hills ÔÇô p├ón─â c├ónd ├«ntreaga ei lume se pr─âbu╚Öe╚Öte ├«ntr-o clipit─â pe autostrad─â, cu dou─â zile ├«nainte de Cr─âciun. Distrus─â, ea ├«ncearc─â s─â-╚Öi pun─â ordine ├«n via╚Ť─â, lucr├ónd ├«n domeniul drepturilor omului prin cele mai cumplite zone din ├«ntreaga lume.
Apoi, la comemorarea accidentului fatal ÔÇô pe c├ónd se g├ónde╚Öte ea ├«ns─â╚Öi la moarte ÔÇô, Ginny ├«nt├ólne╚Öte un b─âiat care ├«i va schimba via╚Ťa pentru totdeauna. Blue Williams, de treisprezece ani, tr─âie╚Öte pe str─âzi, abandonat de familia sa, merg├ónd rareori la ╚Öcoal─â. Urm├óndu-╚Öi instinctele, Ginny ├«l ia la ea acas─â, dar, suspicios, b─âiatul fuge ├«n repetate r├ónduri. Totu╚Öi, se ├«ntoarce de fiecare dat─â, iar prietenia lor se ad├ónce╚Öte.
Blue este plin de entuziasm, cu un amestec irezistibil de inocen╚Ť─â ╚Öi ├«n╚Ťelepciune, ├«n ciuda v├órstei sale. Astfel, fiecare devine pentru cel─âlalt familia pe care a pierdut-o. ├Äns─â, tocmai c├ónd Blue ├«ncepe cu adev─ârat s─â aib─â ├«ncredere ├«n ea, Ginny afl─â despre o tr─âdare ╚Öocant─â pe care acesta i-a ascuns-o. Este o ran─â prea ad├ónc─â pentru a se vindeca, sau va fi ea capabil─â s─â treac─â peste acest fapt, pentru ca totul s─â devin─â ca mai ├«nainte?
Danielle Steel este una dintre cele mai de succes autoare contemporane.
C─âr╚Ťile ei s-au v├óndut ├«n 650 de milioane de exemplare ├«n ├«ntreaga lume, numeroasele ei bestselleruri interna╚Ťionale fiind traduse ├«n 43 de limbi ╚Öi publicate ├«n 69 de ╚Ť─âri.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apari╚Ťiei : 14 feb. 2018
Colectie : Blue Moon
Autor(i) : Danielle Steel
Traducator(i) : Adela Cr─âciun
Tip Coperta : Broșată
Format : 140 x 200
Numar pagini : 256
ISBN : 978-606-33-2434-5