lipsă stoc

- 50%

Curcubeie sfărâmate

Nota ta:
100 % of 100
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

Carte tipărită
RRP: 29,90 lei Preț special 14,95 lei

Deprins cu primejdiile și bântuit de propriul trecut, lordul Michael Kenyon nu ezită să-și riște viața în vâltoarea războiului. Acum însă se vede pus în fața unui pericol mult mai mare: acela de a-și pierde inima, îndrăgostindu-se iremediabil de frumoasa infirmieră de pe front care i-a salvat viața… dar care nu poate fi a lui.

Considerată o adevărată sfântă pentru virtutea, altruismul și curajul său, Catherine Melbourne are un secret care o macină de multă vreme. În Michael vede forța și blândețea după care tânjește, însă, de dragul onoarei, trebuie să-și ascundă iubirea și să-l îndepărteze. Chiar și atunci când se eliberează dintr-o căsnicie care i-a adus numai nefericire, nu-i mărturisește adevărul lui Michael, deoarece știe prea bine că n-ar mai putea fi soția altcuiva.

Soarta îi oferă însă posibilitatea de a căpăta o avere, un titlu și o moștenire pentru fiica ei ‒ cu condiția ca Michael să joace rolul soțului în cursul vizitei pe o insulă sălbatică din Cornwall. Ceea ce începe ca o simplă călătorie se transformă într-un vârtej nebun de pericole, trădări și iubire – o dragoste pătimașă, care nu mai poate fi negată.

 

„Curcubeie sfărâmate nu face decât să ridice standardele pentru historical romance. Este una dintre cele mai bune cărți ale anului.“ TheRomanceReader.com

 

Roman finalist la premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 11 oct. 2018
Colectie : Alma
Autor(i) : Mary Jo Putney
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 416
ISBN : 978-606-33-4075-8