lipsă stoc

Farmecul lui inselator

0% of 100
29,90 lei
lipsă stoc

Versiuni disponibile

SERIA „NEOBIȘNUIȚII MORELAND“

Lilah Holcutt nu-l place de la început pe Constantine Moreland. Poate că este chipeș, dar este frivol, nechibzuit, impulsiv și, cel mai rău, flirtează. Acum, că fratele geamăn al lui Con s-a căsătorit cu cea mai bună prietenă a lui Lilah, aceasta îl vede pe Con mult mai des decât și-ar dori. Iar când surorile lui Con sunt răpite în mod inexplicabil, curiozitatea și încăpățânarea o copleșesc pe Lilah, care se trezește antrenată în ancheta lui Con.

Deși Con știe că Lilah îl urăște, își dorește doar ca ea să nu fie atât de devastator de frumoasă, ca el să nu fie atât de atras de ea. Mai ales că lucrează îndeaproape pentru a rezolva răpirea surorilor lui, o aventură care îi duce la casa ciudată din copilărie a lui Lilah, Barrow House, care se află deasupra unui mormânt străvechi și are un labirint bizar în grădină.

Cu cât Con și Lilah descoperă mai multe, cu atât sunt mai convinși că răspunsurile se află îngropate adânc în Barrow House – răspunsuri la un mister mai întunecat decât și-ar fi putut da seama vreodată oricare dintre ei.

 

Candace Camp a scris peste 60 de romane, bestsellere New York Times și USA Today. Printre premiile obținute se numără Romantic Times Lifetime Achievement Award sau Affaire de Couer Silver Pen Award.

Din aceeași categorie

Detalii produs

Data apariției : 7 sept. 2022
Colectie : Alma
Autor(i) : Candace Camp
Traducator(i) : Anamaria Halalai
Tip Coperta : Broșată
Format : 130x200
Numar pagini : 320
ISBN : 978-606-33-9580-2